FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Niță, reacție surprinzătoare despre plecarea de la FCSB! Declarație neașteptată când a fost întrebat despre titlu: "Îi lăsăm pe alții"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 10:46

Florin Niță anunță că nu vrea să plece de la FCSB, în ciuda ultimelor zvonuri din interiorul clubului. Portarul anunță de asemenea că nu vrea ca echipa sa să fie considerată favorită la titlu.

"Nu vreau să scrieţi că vreau să plec, eu am un contract cu această echipă, le mulţumesc că mi l-au prelungit anul trecut. Sunt foarte fericit că apăr buturile acestei echipe, că fac parte din această familie.

Îmi doresc ca anul acesta să îl încheiem cu un trofeu deasupra capului şi acesta să fie campionatul. Va fi o luptă destul de strânsă, ca şi până cum.

Totul se va decide în play-off. Nu vreau să spun că noi suntem favoriţi, îi lăsăm pe alţii, noi suntem outsideri", a spus Florin Niţă la TV Telekom Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
stelistul1
stelistul1  •  08 Ianuarie 2018, 15:52

Cel mai bun portar din liga lu' burleanu. Pacat ca e la FCSB, ar fi fost mult mai bun la Steaua.

capca1
capca1  •  08 Ianuarie 2018, 13:53

Un fotbalist de bun simț care-și știe lungul nasului! Păcat că Becali nu apreciază aceste valori și -l lasă pe MM să se implice la echipă în timp ce pe Dică, tocmai , nu-l lasă ! Pentru Niță ar fi bun un contract afară, la un club bunicel ! Respect, Niță !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează