FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea, 20 de minute de pledoarie: „Nu e «miloagă», e reparație morală! Dinamo a fost călcată în picioare” + atac la Negoiță: „Zici că e moșia lu' mă-sa”

Florin Prunea cere ca Dinamo să fie salvată +25   FOTO
Florin Prunea cere ca Dinamo să fie salvată

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 22:03 / Actualizat marti, 04 august 2020 22:50

Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, a vorbit despre situația în care se află clubul, care, după votul cluburilor de azi, are șanse mici să mai continue în Liga 1.

Cluburile din Liga 1 au stabilit azi că ierarhia se va stabili pe baza criteriului puncte pe meci, aplicabil doar la partidele din play-out, iar fostul portar a vorbit aproape 20 de minute despre această decizie, cerând ca echipele din Liga 1 și FRF s-o salveze pe Dinamo. În plus, acesta a avut și un mesaj tăios către Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo.

„A fost totul împotriva lui Dinamo! Au fost 28 de greșeli împotriva lui Dinamo. Arbitrii care au greșit pentru Dinamo nu mai arbitrează. Cei care au greșit în defavoarea lui Dinamo încă sunt delegați! Dinamo se află în acest moment din cauza arbitrajelor și din cauză că nu e lăsată să își câștige dreptul pe teren. Dinamo a acceptat să joace din două în două zile, ceea ce e inuman. Ce să facă acum? Când au văzut să Dinamo poate să scape de retrogradare, după meciul cu FC Voluntari... 

Echipa trebuie lăsată să joace pe teren! Dinamo a stat în izolare, dar la alte echipe nu s-a aplicat același protocol. Unde mai e meritul sportiv? Ce să mai facă Dinamo? Chiar să îi iei șansa lui Dinamo? Da, greșelile manageriale făcute se plătesc. Dar totul a fost premeditat de la începutul anului! S-a urmărit retrogradarea acestei echipe! Eu înțeleg și votul de azi. Dar știți din ce zonă vine. E votul lui «nașu» pentru «fin». Acum începe a doua relație naș-fin...

Există o obligație morală face de ce înseamnă Dinamo și suporterii ei... Și aici vorbesc și de FCSB, chiar dacă FCSB a avut trei voturi. E vorba de respect. Să nu uite Gigi Becali că Dinamo l- a ajutat. CFR să nu uite că a câștigat un campionat datorită lui Dinamo, care și-a apărat corect șansele. Să nu uite asta! 

Acum e nevoie de o reparație morală pentru Dinamo, având în vedere prin ce a trecut în acest an. Dinamo a acceptat să joace din două în două zile. Cum e posibil să vină FRF, în Comitetul Executiv, și să spună «Nu, domnule!». Este ceva în neregulă”, a declarat Florin Prunea la „Digi Sport Special”.

Aici e vorba de o reparație morală! Dinamo a fost călcată în picioare de toată lumea! Un campionat fără Dinamo e urât! E inadmisibil ce s-a întâmplat asta cu Dinamo. Nu e «miloagă»! E vorba de reparație morală. Eu aș vrea 18 echipe în Liga 1. Fac un apel către conducătorii din Liga 1. Domnilor, aveți o mare responsabilitate în ceea ce veți face joi. Lăsați la o parte intervențiile. Dinamo v-a respectat pe toți și nu s-a dat la o parte! Mingea e acum în terenul lui Răzvan Burleanu. El are soarta lui Dinamo în mână! Să lase intervențiile și să fie corect. Dinamo a fost măcelărită și distrusă! Și din interior, și din exterior. Nu vă bateți joc de brand. Cred că și Gigi Becali se va gândi «Bă, Dinamo a fost corectă cu mine!»
Florin Prunea

Atac la patroni: „Renunță! Zici că-i moșia lu' mă-sa!”

Prunea nu l-a iertat nici pe Ionuț Negoiță, acționarul majoritar al lui Dinamo, care a anunțat de aproximativ un an că nu mai vrea să continue: „Dinamo nu înseamnă... Proprietarii sunt trecători! Doar la noi în România sunt trecători. Când vrea unul, renunță. Zici că-i moșia lu' mă-sa! Zice «Domnule, eu nu vreau să mai fiu la Dinamo!». Da, bă băiatule, dar când ai venit la Dinamo ți-ai asumat. Agnelli (n.r. - patronul lui Juventus) de ce nu face ca tine?”.

Dinamo trebuia să își joace șansa pe teren. Și se salva! Domnule președinte al Federației, mai gândește și cu sufletul, chiar dacă n-ai jucat fotbal! Nu-ți bate joc de fotbaliști și de antrenor doar pentru că ai tu alte interese. Contează Adunarea Generală de la Ligă și votul din Comitetul Executiv al FRF. Dar e nevoie de o reparație morală pentru Dinamo. A fost călcată în picioare anul ăsta. A fost un club slab, da, jenant! I-a simțit slabi și i-a călcat în picioare. Nu vă bateți joc de suporteri!
Florin Prunea

VIDEO. Cozmin Gușă, despre influența politicului în fotbalul românesc:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo reacționează după ce rivalele au trimis-o la retrogradare: „O pată neagră în istorie” + acuze șocante: „S-au antrenat, deși aveau coronavirus”

EXCLUSIV Cristi Borcea a mers la Gigi Becali ca s-o salveze pe Dinamo! Culisele ședinței LPF: granzii i-au sabotat pe „câini”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (68)
zorrozabal
zorrozabal  •  05 August 2020, 20:07
Postat de Mihai Buzea pe 05 August 2020, 11:33

Cand a ajutat dinamo pe fcsb= STEAUA? ***

Raspuns:Cand i-a batut pe CFR-gol Adrian Cristea-in ultima etapa-desi era deja campioana!In mai 2007!Iar prin acea infrangere CFR a pierdut lupta pentru locul 2-de Champions League-in favoarea echipei lui Becali!Faimosul meci in care Becali si-a pus fularul alb rosu la gat si... a hamait cu galeria lui Dinamo!

florar
florar  •  05 August 2020, 12:37
Postat de sefulvostru pe 05 August 2020, 11:53

Nu e de mirare ca toti taranii din provincie si din alte cartiere laturalnice ale Bucurestiului vor raul lui Dinamo: voi d-abia aveti 4 clase adunate toti, d-abia puteti sa va argumentati o opinie. Cum puteti sa spuneti ca Dinamo e miloaga, ca de ce Rapidul sau alte echipe de traditie si-au acceptat soarta cand in toata lumea exista aceasta situatie speciala cauzata de pandemie? Cum puteti sa explicati ca Dinamo nu a jucat 14 zile pentru ca magazionerul perfect sanatos a fost testat pozitiv, in timp ce niciun alt club la care s-au raportat cazuri pozitive nu a intrat in izolare? In toata aceasta perioada de carantina, regulile au fost respectate doar de Dinamo. S-a pus presiune pe Dinamo din partea televiziunilor si a federatiei ca trebuie sa joace meciurile restante, Dinamo fiind de acord sa joace la 2 zile. Acum, cand devine evident ca Dinamo se poate salva in mod sigur de la retrogradare pe teren, se schimba din nou deciziile de pe o zi pe alta. Unde este milogeala? Ca se doreste sa se dovedeasca pe teren valoarea? Ca doar lui Dinamo i-a fost impusa respectarea legilor? Ca suntem in plina pandemie mondiala si ca exista un risc de infectare foarte ridicat? (mai ales cand ne raportam la cel mai mare si important oras din Romania) In multe campionate din Europa s-au luat decizii asemanatoare: marirea numarului de echipe incepand cu sezonul urmator. Este cea mai corecta decizie, avand in vedere situatia speciala in care se afla lumea sportului.

Sa ma!!!!Sunteti prea buni si ne este frica de voi!!!!!

sefulvostru
sefulvostru  •  05 August 2020, 11:54
Postat de Mihai Buzea pe 05 August 2020, 11:33

Cand a ajutat dinamo pe fcsb= STEAUA? ***

nu, ***, cand a venit taticul tau jiji cu fularul lui Dinamo la gat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează
Close