FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea reacționează după atacul lui Mircea Rednic: „E proces la Iași cu plăți fictive. Dictau tatăl și fiica”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 09:17 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 10:35

Florin Prunea (53 de ani), ex-președinte la Dinamo, i-a răspuns dur lui Mircea Rednic după ce acesta a fost numit „papagal” și amenințat cu tribunalul de către antrenor.

Conflictul dintre Prunea și Rednic este departe de a fi încheiat. Fostul portar a avut o nouă reacție la adresa lui Rednic și dezvăluie că acesta este implicat, alături de fiica sa, Luana, într-un proces la Iași „cu plăți fictive făcute de către impresari la trei jucători”

De asemenea, Prunea spune că Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu au documente care îl pot compromite pe antrenor.

„Ce mi-a spus tatăl unui jucător de la Iași… (n.r. - despre Mircea Rednic). Procesul pe rol de la Iași… Ce proces e pe rol la Iași cu plăți fictive făcute de către impresari la trei jucători: Klimavicius, Omoh, Luckassen. La Iași impresarii participau la negocieri. Două peroane dictau: tatăl și fiica! 

Și la Dinamo nu îi înțeleg nici pe „Salvatorul”, nici pe „Iuda” (n.r. Negoiță și Bălănescu). Dacă vorbesc ăștia doi și dacă dau documentele, eu le-aș da în locul lor, nu sunt articole în codul penal. Ei l-au păcălit cu contractul, că de aia îi spune „Iuda” lui Bălănescu. 

A semnat un contract pe care nu l-au văzut ca lumea nici el nici fiică-sa. De aia când a ieșit de la Bălănescu din birou vorbea la telefon și țipa «Ce mi-ai făcut? M-ai nenorocit! Tu n-ai văzut clauza aia din contract?» (n.r. - Cui îi zicea asta, avocatului?) Nu, Luanei”, a declarat Florin Prunea potrivit Prosport.

Mircea Rednic: „Prunea ciupește, e un papagal”

Reacția dură a „Puriului” vine după ce fostul portar l-a atacat în urmă cu câteva zile spunând că Rednic împreună cu fiica sa, Luana, obișnuiau să încaseze sume uriașe de pe urma transferurilor efectuate de Dinamo.

„Prunea minte în privința comisioanelor. Nu știe, nu e informat bine. Ciupește, e un papagal, repetă același lucru. Vorbește de 10, 12, 15.000 euro. Înseamnă că nu a trecut pe la club, deși a fost președinte. Putea să treacă pe la contabilitate, să vadă ce comisioane s-au dat, cine le-a luat. 

Văd că nimeni nu îi cere dovezi. Dacă el vine cu o hârtie și demonstrează că fiica mea a luat 10.000 euro, eu vă spun acum că îi dau 100.000. 

Băi Prunea, ai posibilitatea de a câștiga niște bani, mai ales că în ultima perioadă nu i-ai câștigat pe muncă. 150.000 de euro îi dau! Să vină cu dovezi că fiica mea a luat banii ăștia cât am fost eu la Dinamo”, a declarat Mircea Rednic.

Citește alte știri din Liga 1:

Dinamoviștii, încurajați înainte de meciul cu Rapid: „Sper să înțeleagă asta și să avem un derby frumos”

Ține cu dinții de contract » Edi Iordănescu este hotărât să răzbească la FCSB în ciuda declarațiilor lui Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
dd_696
dd_696  •  23 Octombrie 2021, 15:51

"documente care îl poate compromite" era textul real din acest articol de (*in niciun caz french)can-can....

dd_696
dd_696  •  23 Octombrie 2021, 15:48

"documente care îl pot compromite" ... si aia cu negoita sa iasa sa sa spuna orice : pai groparul lui Dinamo care a incercat pe toate caile sa ingroape Dinamo ca sa scape el de magariile ascunse (si inca se mai straduieste), ce credibilitate are, poate doar pentru un gsp sau pt un(*in niciun caz french)can-can, care de fapt sunt identice...

costy
costy  •  23 Octombrie 2021, 13:45

Măi ***, tu ce ai facut pe unde ai fost? *** cel mai pervers patron din Liga 1, adica Negoita si cand ai plecat, ai inceput cu vorbele! Esti un caracter *** si te-as ruga sa incetezi, cand vine vb de Dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close