FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost conducător al „câinilor” le spulberă speranțele fanilor: „Din câte știu, Rednic nu va semna cu Dinamo! Pune niște condiții pe care clubul nu le poate îndeplini”

Mircea Rednic
Foto: Imago
Mircea Rednic Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 15:02 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 15:21

Florin Prunea, fostul președinte de la Dinamo, a vorbit despre posibilitatea ca Mircea Rednic să vină antrenor la Dinamo în perioada următoare.

Prunea este de părere că Mircea Rednic nu va alege să vină în „Ștefan cel Mare”. De asemenea, fostul portar consideră că Dario Bonetti ar merita o nouă șansă pe banca „câinilor”.

„Au avut atitudine la Timișoara, dar acum se întorc la campionat, o deplasare complicată la Craiova. Foarte greu va fi pentru Dinamo, în continuare. Din câte știu, Rednic nu va semna cu Dinamo. Nu-l văd eu să se arunce cu capul înainte, pune niște condiții pe care clubul nu le poate îndeplini. 

Va fi un an foarte greu! Datoriile sunt mari de tot și trebuie cumva acoperite. Cred că ar trebui să mai aducă jucători, dar important este să-și pună și un antrenor. Păcat că s-a stricat această relație cu Bonetti. Cred că mai merita o șansă, dar a venit acest șoc cu FCSB. A aruncat tot în aer, un moment greu”, a spus Florin Prunea potrivit Prosport.

Mircea Rednic, despre negocierile cu Dinamo

Antrenorul a vorbit despre negocierile purtate cu omul de afaceri Nicolae Badea. 

Conform surselor GSP, situația e momentan pe hold, întrucât, practic, clubul din Ștefan cel Mare are în acest moment un antrenor principal - pe Dario Bonetti, care nu și-a reziliat acordul cu "câinii"! -, astfel că orice altă discuție poate periclita atât situația lui Mircea Rednic, cât și a grupării. Rednic a confirmat informațiile Gazetei, publicate acum 2 zile.

„În ultima perioadă am venit tot timpul în situații delicate în care se afla clubul, dar niciodată în situația asta, în care echipa nu merge, probleme cu antrenorii, echipa iar a intrat în insolvență. Cam multe. N-aș vrea să vorbesc foarte mult, pentru că Dinamo are încă antrenor, Dario nu și-a semnat încă rezilierea, nu are rost să ne băgăm în seamă. 

E adevărat că m-am văzut cu domnul Badea, dar cu el mă vad mereu când am posibilitatea, că mai avem și afaceri împreună. E Dinamo, când e vorba de Dinamo, altfel gândesc. 

Cu toate că, v-am zis, am pățit-o în ultima perioadă și mi-am propus să nu mai iau echipe în timpul campionatului, pentru că ai nevoie de timp și nimeni nu-ți acordă timp, indiferent cine ești. 

Nu s-a discutat nimic de contract, am zis «Prima dată, așa mi se pare corect, reziliați cu antrenorul care e și, după ce echipa nu mai are antrenor, cu mare drag discutăm». În România vin doar la Dinamo”, a declarat Rednic pentru Sport Total FM.

Andre Pinto, prima conferință în tricoul lui Dinamo: „Știam care e situația clubului când am semnat”

Citește alte știri despre Dinamo:

CCA a anunțat arbitrul de la Craiova - Dinamo » „Centralul” refuzat de FCSB, trimis la derby-ul din Bănie

Dinamo nu se oprește » Iuliu Mureșan vrea noi transferuri la echipă: „Ne-ar trebui încă un atacant, și un mijlocaș”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
dorelu
dorelu  •  27 Septembrie 2021, 10:51

Dacă va veni Rednic pe Dinamo scrie liga 2 Un antrenor extrem de slab ! Uitativa ce a făcut la Iași și apoi la Viitorul de unde a fost aruncat afara ! Muresan știe exact asta !

creeperno115
creeperno115  •  26 Septembrie 2021, 22:38

Vezi ca aducerea lui bonetti a fost facuta de ddb cu badea. Muresan si zavaleanu sigur vor reusi sa salveze Dinamo

petroburgener
petroburgener  •  26 Septembrie 2021, 19:22

Momentan, nu stim ce vrea sau ce nu vrea Rednic! E clar ca nu va veni la Dinamo cat timp e acolo acest muresan! Acesta a nu a fost adus sa salveze Dinamo ci, dimpotriva! Aducerea lui a insemnat plecarea lui Uhrin si blocarea altor antrenori, unul fiind Rednic insa cu siguranta muresan a avut conflicte si cu alti antrenori! A adus un asa zis antrenor, Bonetti, care nu are nicio tangenta cu antrenoratul, dovada contractul facut, italianul isi vrea banii, clubul nu are de unde sa-i dea, asa ca, va ramane in continuare, facand totul praf!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează