FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

VIDEO Florin Tănase, detalii incredibile despre fuga lui Bălgrădean » Afirmații virulente: „Avea deja geanta pe umăr când ne-a anunțat că pleacă. Nu i-am urat baftă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 11:12

Florin Tănase (25 de ani) nu l-a iertat pe Cristian Bălgrădean (31 de ani), portarul care a trădat-o pe FCSB și a semnat cu CFR Cluj. 

Azi, la conferința de presă premergătoare derby-ului cu CS Unviersitatea Craiova, căpitanul roș-albaștrilor a oferit o serie de declarații virulente la adresa lui „Pufi”. 

„Am rămas și noi surprinși. Totuși, acest lucru n-a afectat atmosfera din echipă. Fiecare își alege drumul în viață, dar trebuia să ne anunțe și pe noi

Eu am aflat că pleacă atunci când avea deja geanta pe umăr. Nu i-am urat baftă. El nu ne-a spus în vestiar cu ce echipă a semnat, apoi am aflat. Ne-a spus doar că a semnat cu altă echipă, atât”, a spus Tănase, la conferința de presă de azi. 

VIDEO Florin Tănase, detalii incredibile despre fuga lui Bălgrădean » Afirmații virulente: „Avea deja geanta pe umăr când ne-a anunțat că pleacă. Nu i-am urat baftă”

VIDEO // Match Preview FCSB - Craiova

Vezi și: 

Gigi Becali a ales înlocuitorul pentru Bălgrădean, dar există un obstacol în calea transferului: „Nu poți să vorbești acum cu el!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
rockyus
rockyus  •  07 Martie 2020, 19:35
Postat de georgescugeorge1994 pe 07 Martie 2020, 14:16

Pentru noi astia de tinem cu alte echipe, personaje ca : Mimi Stoica, Tansae, Jiji, Mustata, Mache, Dodel, etc., pt noi aceste personaje sunt o binecuvantare. Hahhahahahh

Gresesti, nu pentru noi ci pentru gsp!

babuilie
babuilie  •  07 Martie 2020, 14:44

Mda, oameni de speță joasă, sunt apărați aici de oameni de speță joasă

iar_am_primit_cartonas
iar_am_primit_cartonas  •  07 Martie 2020, 14:20
Postat de icostin66 pe 07 Martie 2020, 14:15

Prostane, si cum mai iesea cacofonia?!...:)... Ti-am mai spus si ma vad nevoit sa repet: mai ai doi-trei neuroni functionali, ai grija de ei, nu-i mai chinui pe nimicuri... Si lasa-i in pace pe cei care si-au facut studiile la timp, ai destui de teapa ta cu care sa te ''polemizezi''...:)...

Prostovane, în această situație, eviți cacofonia (voită) ! Asta dacă vrei să nu încalci regulile gramaticale.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează