FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-0

FCSB - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-0 // Fotbaliștii lui Dică au tras concluzia: "E bine la Voluntari! Spectatori puțini erau și pe Arena Națională"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 22:56

Florin Tănase a marcat primul său gol în actuala ediție a Ligii 1, punctând din penalty în victoria FCSB-ului cu Dunărea Călărași, 2-0. 

Mijlocașul de 23 de ani a explicat motivul pentru care a fost schimbat la pauză și spune că se simte bine la Voluntari, arena pe care FCSB s-a aflat deja la al doilea meci consecutiv. 

"Importante sunt cele trei puncte și că am revenit pe primul loc. Trebuie să continuăm pe aceeași linie. E o victorie importantă, succesele îți dau un moral bun pentru viitor și încredere. Suntem obligați să câștigăm în Cupă, cu Alba Iulia, dar și următorul meci, cu Hermannstadt.

Nu știu dacă vom fi criticați de patron, important e că am câștigat. A fost decizia antrenorului să fiu schimbat, dar eu mă bucur că am spart gheața în acest sezon. Sunt sigur că mă va ajuta mult acest gol. 

Ne simțim bine la Voluntari, e un gazon bun. Spectatori puțini sunt și pe Arena Națională, e același lucru, așa că ne simțim bine aici", a spus Florin Tănase, la Look Sport, imediat după finalul partidei. 

Dennis Man, marcatorul primului gol, a vorbit și el despre partida de azi:

"Ne bucurăm că am obținut o nouă victorie. Era greu dacă am fi fost conduși în debutul meciului. Încerc de la meci la meci să joc tot mai bine. Mă simt bine acum și sper să revin la forma de anul trecut. Astăzi am făcut un meci bun chiar dacă am marcat doar două goluri. 

Ofertele care se vehiculează mă ambiționează. Eu am încredere în mine. La Steaua e presiune. Patronul echipei își dorește mai mult de la echipa sa și vrea să creștem de la meci la meci. Important e ca noi să avem încredere unii în alții. Eu mă simt foarte bine pe terenul de la Voluntari".

Citește AICI cronica partidei FCSB - Dunărea Călărași 2-0

Vezi și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
102031457272119
Radu Fifea  •  24 Septembrie 2018, 08:51
Postat de gazzaev.valeri pe 24 Septembrie 2018, 08:31

Normal ca-s putini peste tot pentru ca fc fcsb NU e Steaua ! :))

*** daca ati avea macar 5 la suta din suporterii Stelei/FCSB-ului. Minoritarule, voi sunteti pe cale de disparitie. Doar Dragnea va mai tine in viata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazzaev.valeri
gazzaev.valeri  •  24 Septembrie 2018, 08:31

Normal ca-s putini peste tot pentru ca fc fcsb NU e Steaua ! :))

vasy86le
vasy86le  •  24 Septembrie 2018, 08:14
Postat de Valentin Duta pe 24 Septembrie 2018, 08:09

Ai inteles prost, stadionul STELEI e pe NATIONAL ARENA, menajat deocamdata...

E in p... stadionul stelei :) National arena e al oricarei echipe plateste chirie sa joace acolo, tin minte ca inainte de construirea Arenei, toti spuneau ca va juca Dinamo acolo, uite ca la Dinamo a venit napasta negoita si jucam tot pe vechiul stadion..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează