FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-1

Florin Tănase, ieșire fără precedent, după Sepsi - FCSB: „Nu mai putem juca așa, ne-am săturat și noi!”

Florin Tănase (26 de ani), marcatorul golului celor de la FCSB în remiza cu Sepsi, scor 1-1, a pus tunurile pe arbitrii din Liga 1 +49   FOTO
Florin Tănase (26 de ani), marcatorul golului celor de la FCSB în remiza cu Sepsi, scor 1-1, a pus tunurile pe arbitrii din Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 21:38 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 21:41

Florin Tănase (26 de ani), marcatorul golului celor de la FCSB în remiza cu Sepsi, scor 1-1, a pus tunurile pe arbitrii din Liga 1. 

„Suntem foarte dezamăgiţi, pentru că, după părerea mea, puteam să ne desprindem, să facem 2-0, dar nu am reuşit nici din cauza arbitrului. Eu nu ştiu cine analizează prestaţiile lor, pentru că ne-am săturat şi noi. Nu mai putem să jucăm cu asemenea arbitraj! El dă fault în atac şi mie mi-a rupt piciorul. Multe faulturi. Vreau să analizeze cineva de câte ori ne-a arbitrat Călin şi de câte ori a greşit împotriva noastră. 

Trebuia să fie un joc uşor, asta e părerea mea, dar când arbitrul îi lasă să aibă asemenea intrări, auturi invers, nici nu vede, nu e poziţionat cum trebuie, dă aşa, după ureche... Îi zice arbitrul de rezervă ceva, nici nu ascultă”, a declarat Florin Tănase la Look Sport+. 

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

Arbitrul Iulian Călin l-a enervat pe Florin Tănase

Aceasta e pierderea cea mai mare din seara asta, accidentările. Sperăm să-şi revină cât mai repede, pentru că avem nevoie de ei. Nu avem un lot aşa de mare numeric. 

Ce aşteptări să avem de la Supercupă (n.r. cu CFR, pe 15 aprilie)? Să vedem cine ne mai arbitrează. Bîrsan, Călin şi...cine ne-a mai arbitrat? Cojocaru!

- Florin Tănase, căpitan FCSB

Florin Tănase a cerut penalty în Sepsi - FCSB 

În finalul minutul 65, Florin Tănase a fost lovit în careu, cu piciorul în gamba stângă. Căpitanul celor de la FCSB a continuat însă faza, nu a căzut, iar „centralul” Iulian Călin a dictat fault în atac. Contactul s-a produs pe linia careului de 16 metri. Fostul arbitru Ion Crăciunescu a opinat că jucătorul lui Sepsi a fost cel care a comis infracțiunea. 

Florin Tănase, ieșire fără precedent, după Sepsi - FCSB: „Nu mai putem juca așa, ne-am săturat și noi!”
Florin Tănase, ieșire fără precedent, după Sepsi - FCSB: „Nu mai putem juca așa, ne-am săturat și noi!”

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre Sepsi - FCSB: 

Becali, enervat de favoritul său: „Dacă ai valoare, faci asta, da?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (375)
danut1971
danut1971  •  11 Aprilie 2021, 20:40

gura mica circarule

danut1971
danut1971  •  11 Aprilie 2021, 20:40

cine vvorbeste circarul tanase

csaba
csaba  •  11 Aprilie 2021, 14:45

Este unul dintre cei care simulează cel mai mult pe teren, numai că se mai întâmplă ca nu toți arbitrii să pice în plasa lui și a celor de la gigi, să joace fotbal și nu simulări apoi poate vor mai și câștiga și fără ajutorul arbitrilor !

Vezi toate comentariile (375)
Comentează