FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mesaj misterios în cazul lui Florinel Coman, după ce a prezentat un permis din Ucraina: „S-ar putea să nu fie singurul! Asta ar fi mai grav”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2021 11:06 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 11:25

Marcel Pușcaș a vorbit despre cazul lui Florinel Coman, după ce extrema echipei roș-albastre a fost conducând cu o viteză peste limita legală și a prezentat un permis obținut în Ucraina. 

Fostul conducător de la Steaua l-a criticat pe jucătorul roș-albaștrilor și spune că, dacă oficialii de la FCSB știau că Florinel Coman ar putea avea probleme cu permisul, 

Marcel Pușcaș: „S-ar putea să mai fie și alții ca Florinel Coman”

Problema e că cineva l-a încurajat să obțină un astfel de permis. Refuz că el s-ar gândi «Hai să iau permisul în Ucraina». E simplu de verificat dacă a fost în Ucraina și dacă a susținut un examen acolo. 

E caz de fals în acte. Lăsați viteză ce 165 de km/h că au mers și alții așa. Desigur, și ăsta e un caz de amendă, dar nu asta e marea problemă.  Sigur că ăsta nu e singurul caz. S-ar putea să fie și alți sportivi în situația asta, ceea ce e mai grav. Cineva i-a oferit această posibilitatea lui Coman, l-a încurajat și i-a făcut rost de un astfel de permis. Acel cineva nu a făcut-o doar pentru Coman, ci și pentru alții. Asta mi se pare cel mai grav.

Iar dacă cineva din club a știut de faptul că Florinel are un astfel de permis, atunci are o vină. Ar trebui făcută educație cu tinerii. Nu se face cum a făcut Becali, care a zis că nu e o problemă și că îi mărește salariul. Nu e o abatere măruntă”, a spus Marcel Pușcaș la ProX.

Ce riscă Florinel Coman

Dacă se va stabili că jucătorul lui FCSB a circulat pe drumurile publice fără a deține un permis de conducere valabil, Coman va primi o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între unu și 5 ani! 

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani
- Art 335 din Codul Penal

FOTO Cum arată bolidul de lux pe care Florinel Coman îl conduce

Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
+11 FOTO

VIDEO Ilie Stan speră ca FCSB și Steaua să fuzioneze: „Nu mai există spiritul Stelei”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Puștiul-minune de la FCSB ratează iarăși naționala! De ce nu-l va lăsa Gigi Becali să dea curs convocării de la FRF

Florinel Coman l-a sunat pe Becali după ce a fost prins de poliție: „Nea Gigi, mi-e rușine!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
853246084756615
Marcel Popa  •  24 Februarie 2021, 22:49

Era valabil permisu pina in 2029.Florinele,Florinele.

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  24 Februarie 2021, 21:53
Postat de Manu Ion pe 24 Februarie 2021, 12:59

Sa ne explice cap de Musca beata de Coman cum a luat permisul in Ucraina ? A facut scoala acolo ? Stie ucraineana ?

Dar de ce trebuie "să vă explice"???? Ce ,sunteti de la securitate,sau ce???? Mai terminati cu marsavia asta!!! O să explice DACĂ va fi cazul în fața Instanței !!!!

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  24 Februarie 2021, 21:47
Postat de digei pe 24 Februarie 2021, 13:00

Florinele, ai un loc rezervat in echipa penitenciarului.

Iar tu un loc de titular în echipa "proștii satului".Chiar nu vă e rușine???Isus a zis::: "cine nu are păcat, să ridice primul piatra"Oi fii tu mai presus!!!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează