FOTBAL  »  Superliga  »  PERMIS DE CONDUCERE

Florinel Coman tremură! Un bărbat din Iaşi, care a fost prins cu un permis fals, a primit o pedeapsă cu executare! Câţi ani stă după gratii

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 13:03 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 14:07

Florinel Coman (22 de ani), extremă stânga la FCSB, nu este primul șofer din România care prezintă un permis obținut în Ucraina, polițiștii confruntându-se cu tot mai multe astfel de cazuri. Recent, un bărbat din Iași a primit o pedeapsă drastică

Subcomisarul Mihai Șoric, șeful Serviciului Rutier al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, a declarat pentru Adevărul că sunt tot mai mulți români care prezintă permise false, cele mai multe fiind din Ucraina și Republica Moldova, iar cazurile se află în creștere. 

„Observăm, într-adevăr, o tendință de creştere, însă nu doar a permiselor falsificate ci şi a altor documente auto. De exemplu, am găsit un şofer cu certificatul maşinii fals. Multe permise false sunt din Republica Moldova, dar nu numai. Am identificat documente false ce proveneau şi din Ucraina, Cipru sau Italia”, a spus Mihai Şoric.

Probleme cu verificarea permiselor din Ucraina

Subcomisarul a explicat și că cele mai mari probleme ale autorităților din România sunt cu documentele venite din Ucraina, mai ales cele din zonele de conflict. Potrivit sursei citate, autoritățile din Ucraina nu puteau confirma dacă un document emis acolo este veridic sau nu, când existau solicitări din partea autorităților din România, din cauza tensiunilor politico-militare din zonă.

Închisoare cu executare pentru permis fals

Dacă se va descoperi că permisul lui Florinel Coman nu este valabil, fotbalistul ar putea avea probleme și mai mari, mai ales că, recent, judecătorii au dat o sentință dură într-un astfel de caz.

Adevărul notează că un bărbat din Iași, prins cu un permis fals, din Republica Moldova, a recunoscut că a plătit 500 de euro pentru document și că a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. El a fost găsit vinovat de conducere fără permis şi fals, comițând faptele în decembrie 2019. 

Însă, acum câteva săptămâni, un ieșean a fost condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare cu suspendare pentru o faptă similară, notează Adevărul.

VIDEO Andrei Prepeliță taxează gestul lui Florinel Coman

Citește mai multe știri despre cazul lui Florinel Coman:

Ilie Dumitrescu, despre scandalul cu Florinel Coman: „Dădeai o poză, 50 de dolari și luai carnetul. Nu glumesc!”

Poliția Rutieră putea afla în 10 secunde dacă documentul arătat de Florinel Coman e valabil: „Făceau asta și gata”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (62)
je__
je__  •  23 Februarie 2021, 23:11
Postat de antalmihai pe 23 Februarie 2021, 19:19

Justitia sa isi faca treaba, poate acolo va juca table sau poker cu patronul lui!

Si cum stim ca jiji nu pleaca nicaieri fara MM...

ripensistu
ripensistu  •  23 Februarie 2021, 22:29

FeCe FaciCeSpuneBecali e cam de nivelul echipei Sportul Muncitoresc Draganesti Olt.

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  23 Februarie 2021, 19:23

Bani da, educatie ba! *** Statistica nu minte. Eu cred ca *** *** iar parerea lui bekali conteaza fix-pix in ochii anchetatorilor si judecatorilor. O pedeapsa privativa de libertate, macar doi ani, o sa-i bage mintea in cap, aia pe care nu a avut-o niciodata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează