FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL, AZI, 20:30, ÎN DIRECT LA DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Fluctuaţii ciudate ale cotelor la pariuri pentru Steaua - Viitorul » Cum văd bookmakerii acest meci

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 19 mai 2013 10:22

Steaua va juca în această seară de la ora 20:30, în direct la DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO împotriva echipei lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanţa.

"Roş-albaştrii" sînt deja campioni, aşa că Laurenţiu Reghecampf a ales să trimită în vacanţă jucătorii care au dus greul în acest sezon, iar la ultimele partide din acest sezon va alinia o echipă formată din fotbalişti care au evoluat mai puţin în acest an.

Viitorul este în luptă aprigă în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare, însă chiar şi aşa, cota la pariuri a constănţenilor este mult mai mică decît cea a Stelei.

Bookmakerii dau cota 3 pentru un succes al Stelei în această seară, în timp ce o victorie a Viitorului are cota 1.95. Toate acestea deşi la începutul săptămînii echipa lui Laurenţiu Reghecampf avea cota 1.60, în timp ce constănţenii aveau 3.30.

Relaţia de rudenie dintre Hagi şi Gigi Becali, poziţia din clasament a celor două echipe, Steaua joacă fără motivaţie, în timp ce Viitorul are nevoie de toate cele 3 puncte pentru a ieşi din zona roşie a clasamentului, Laurenţiu Reghecampf aliniază un prim "11" format din jucători mai puţini folosiţi, toate acestea au făcut ca aceste cote să aibă o asemenea fluctuaţie.

Alte cote interesante:

1-1 este scorul cel mai probabil, care are cota 6.90

11.5 este cota pentru o victorie a Stelei cu 1-0

2.22 este cota pentru ca Steaua să înscrie primul gol al partidei. Viitorul are cota 1.56

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
mnitica
mnitica  •  19 Mai 2013, 15:37

ma, voi v-ati prostit cu totii? Daca Steaua e cotata cu 3 si Constanta cu 1.90 inseamna ca Constanta e cotata foarte bine (adica e favorita la bookmakers), adica are cele mai multe sanse. Sansa de castig a pariului e invers proportionala cu cota pariului. Si apoi, ziceti de scorul 1-1, cotatia 6,6. Deci e foarte improbabil. Adica eu daca pariez pe 1-1 100 de ron iau 660 de ron, nu?

alexdrak
alexdrak  •  19 Mai 2013, 15:04
Postat de j.m. pe 19 Mai 2013, 12:07

Chiar si asa nu ar fi ciudat sa te bata o retrogradata* acasa, stiind ca steaua in tot campionatul a pierdut doar doua puncte acasa cu Petrolul ? Eu sper sa bata steaua, cum a batut si celelate contracandidate ale viitorului (pe bistrita a batut-o tot cu rezervele) deci daca se respecta si isi respecta fanii n-ar trebui sa stea "capra".

Nu mi se pare ciudat in conditile in care la steaua vor juca jucatori precum lupu,bratu,nastasie,costea,rocha,cojocaru cu bistrita au castigat cu noroc

spre24
spre24  •  19 Mai 2013, 12:27
Postat de j.m. pe 19 Mai 2013, 12:07

Chiar si asa nu ar fi ciudat sa te bata o retrogradata* acasa, stiind ca steaua in tot campionatul a pierdut doar doua puncte acasa cu Petrolul ? Eu sper sa bata steaua, cum a batut si celelate contracandidate ale viitorului (pe bistrita a batut-o tot cu rezervele) deci daca se respecta si isi respecta fanii n-ar trebui sa stea "capra".

Logic ca n'ar trebui sa stea capra, mai ales acum, chestia e ca'n fotbal se poate intampla orice, mai au putin si spun ca si Bayern - Barca a fost blat. Am comentat din simplul fapt ca acesti "jurnalisti" pun presiune pe ambele echipe si atrag atentia asupra unor lucruri pe care doar ei le vad/gandesc/anticipeaza din lipsa de subiecte. Asta'i jurnalismu' in Romanica.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează