FOTBAL  »  Superliga  »  

Fly taxi

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 aprilie 2008 00:00

Borcea i-a oferit o mie de euro bonus unui pilot ca avionul să aterizeze unde avea el nevoie.

“Comandante, te implor, fă orice e posibil să mă duci la Bucureşti! Orice! Ai o mie de euro de la mine peste preţul cursei dacă re­uşeşti să aterizezi acasă şi nu alt­un­deva”. Aşa a sunat apelul ha­lucinant făcut de Cristi Borcea către co­man­dan­tul avionului cu care Di­na­mo s-a întors în Capitală după meciul cu U Cluj, 2-1, în etapa a 25-a.

Motivul rugăminţilor lui Borcea? Înainte de decolare, şefii dina­mo­viş­tilor au fost anunţaţi că la Bucureşti este ceaţă şi se caută variante alter­native pen­tru aterizare. Con­stan­ţa sau chiar Sofia, în Bulgaria. Borcea a intrat în pa­nică, deoarece avea peste numai cîteva ore bilete de avion pentru Austria, unde p­arafa o afacere im­por­tantă. Pînă la urmă, totul s-a ter­minat cu bine pentru el, ceaţa risi­pindu-se, iar aeronava dina­mo­viştilor a aterizat la Bucureşti. În­tîm­pla­rea a fost re­me­morată de membrii echi­pajului zilele trecute, într-o discuţie pri­vată cu nişte prieteni. Ei se amuzau co­pios: “Parcă eram în taxi, să oprim unde are clientul nevoie”. Pentru acea cursă a fost închiriat un avion de la com­­pania Ţiriac Air.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
 •  18 Aprilie 2008, 10:16

la balaceanca

 •  18 Aprilie 2008, 10:03

Am si eu un measj pt GSP si compania de zbor a tatalui de ingamfat dragoat: Da daaa - sa .... .... de ziua ta

 •  18 Aprilie 2008, 09:39

mai bine ateriza direct in iad

Vezi toate comentariile (15)
Comentează