FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CEAHLĂUL 2-1

Fost antrenor la Astra, Florin Marin e ferm: "Steaua va lua titlu! E prea puternică" » Reacţia lui Oleg Protasov

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 23:02

Antrenorul Astrei, Oleg Protasov, aşteaptă primul succes al echipei sale în Europa League. Giurgiuvenii vor juca joi împotriva lui Celtic. Fostul tehnician al giurgiuvenilor, Florin Marin, e convins că Steaua va lua titlul. 

"A fost o victorie importantă, pe care am obţinut-o foarte greu. Mă aşteptam la un meci dificil, mai ales pentru că ne lipsesc atacanţii, azi ne-au lipsit şi mulţi fundaşi.

Am găsit o echipă plină de accidentări, dar o să lupt pînă la capăt ca sa o menţin în fruntea clasamentului. Trebuie să cîştigăm şi noi măcar un meci în grupele Europa League", a spus Oleg Protasov la LookTV.

"Meritam cel puţin un egal, am făcut un joc bun. Dăm dovadă de lipsă de experienţă, am luat goluri în urma unor erori în apărare. Din păcat nu am marcat la 1-1 cînd o puteam face.

Astra are jucători care pot face diferenţa, au profitat şi au cîştigat. Deocamdată Astra nu se poate gîndi la titlu, Steaua e o echipă puternică şi sînt convins că va cîştiga campionatul", a spus Florin Marin

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  02 Noiembrie 2014, 08:08

Desi la capitolul atacanti ii lipseste doar Fatai,Protasov aminteste despre lipsa atacantilor!Probabil e o declaratie pentru patron.Cere mai mult,sa se aleaga totusi cu ceva(asta din iarna).

manty_one
manty_one  •  02 Noiembrie 2014, 03:51
Postat de dtdr pe 01 Noiembrie 2014, 23:53

Nu stelutza-i puternica, ceilalti sunt " zero " !

de rapid...nimic-nimic!! fac parte sigura din cei care sunt ZERO...B-ul scrie iar pe voi! reveniti la titul de acum vreo 30 de ani ABBA!!

catalynn
catalynn  •  02 Noiembrie 2014, 00:47
Postat de dtdr pe 01 Noiembrie 2014, 23:53

Nu stelutza-i puternica, ceilalti sunt " zero " !

Corect, deocamdată suntem chiorii in tara orbilor ... Insa am inceput sa bajbaim si prin Europa ceea ce e bine. Evident CL este mult peste ce putem la ora asta, insa EL e destul de la îndemâna.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează