FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

Foștii jucători vorbesc despre situația de la Dinamo: "Ce se întîmplă acum este prea mult" » Nici Daniel Stanciu nu a scăpat de critici

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2015 09:47

Dinamo se află pe locul șapte în Liga 1 și nu trece prin cea mai bună perioadă a sezonului.

Giani Kiriță și Dănuț Lupu, foști jucători la Dinamo, au vorbit despre situația echipei.

"Pe fani îi deranjează ceva la Stoican. Atît ei, cît și noi, foștii jucători, sîntem nemulțumiți de ce se întîmplă la Dinamo. De cîțiva ani încoace mergem pe un proiect în care hai să vedem ce iese, dar nu vedem nimic și asta nemulțumește. Și eu am fost jucător și am luat bătăi, dar ce se întîmplă acum la Dinamo este prea mult

La meciul cu CFR îmi venea să intru în pămînt de rușine. Era ceva de curtea școlii, parcă așteptau să primească gol", a spus Giani Kiriță pentru DolceSport.

 "Vina lui Flavius Stoican este că a acceptat să revină. A mai venit și un președinte care a promis marea cu sarea. Trebuie să înțeleagă că antrenorul este cel care decide, nu președinții. Nu ei aduc jucători, pentru că nu ei antrenează, a spus și Dănuț Lupu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Aprilie 2015, 00:13

si totusi rapid e prima echipa comunista,lumea trebuie sa stie adevarul,restul e cancan !

catalin_2704
catalin_2704  •  26 Aprilie 2015, 19:58

prea mult!???...eu cred ca e deabia inceputul!

sibelius
sibelius  •  26 Aprilie 2015, 15:29
Postat de zecs93 pe 26 Aprilie 2015, 15:17

corect, si chiar si liberi ne-a adus jucatori peste ce-am avut noi cu ultimii 5 ani de exemplu: Bunoza,Elhamed,A.Marc, Iti dai seama cand va aduce si pe bani, uite la targu mures a facut o echipa care va lua titlu ( sper) si in primu rand care joaca un fotbal ultra-spectaculos.... la fel a facut si la timisoara si vaslui unde au jucat in europa !!!

Cu jucatorii adusi Dinamo joaca mai *** decat o facea fara ei, si tot cu Stoican antrenor. Stanciu a fost "putin" dat afara de la Tg. Mures. Daca era un geniu crezi ca nu tineau aia cu dintii de el? Daca tu compari pretentiile de la Dinamo cu cele de la niste cluburi infiintate dupa ultima ploaie e grav.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează