FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - STEAUA 1-1

Fostul antrenor al lui Bicfalvi și Niță îi caracterizează pe cei doi » Porecla inedită a portarului Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 10:50

Ilie Stan, antrenorul Stelei în perioada 2011-2012, când în lot era și Eric Bicfalvi (28 de ani), îl caracterizează pe actualul dinamovist care a fost eroul "câinilor" în meciul de aseară cu Steaua, scor 1-1.

"Eric se antrena fantastic când era la Steaua, și la sală și pe teren. Eu tot timpul voiam să-l folosesc dacă jucam cu doi închizători și pe el îl lăsam mai liber, îl puneam să facă presiune. N-are cum să nu prindă Euro", a declarat Ilie Stan la Digisport.

După plecarea de la Steaua, Ilie Stan a ajuns la Concordia Chiajna, unde l-a avut sub conducere pe actualul portar al campioanei Florin Niță, 28 de ani. Goalkeeper-ul roș-albaștrilor a făcut și el un meci senzațional, reușind două parade în momente critice ale partidei.

"Chucky îi spuneam noi. Nu știu de ce i se spunea așa. Dacă are continuitate și e liniștit poate ajunge acolo unde îi e locul, e un portar deosebit. Niță a dat siguranță echipei ieri. E un pic plecat de acasă, dar e un plecat echilibrat. E un portar de urmărit, care poate crește mult", a adăugat Ilie Stan

Playtech: BOMBĂ! Pensia alimentară uriașă pe care Reghecampf o plătea fiului său. Halucinant ce sumă dădea lunar


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează