FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fostul președinte al lui Dinamo recunoaște: "Sunt probleme asemănătoare cu cele de la Steaua"

Marcel Popescu // Foto: SPTFM
Marcel Popescu // Foto: SPTFM

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 12:52

Răzvan Burleanu anunța ieri că stadionul Dinamo întâmpină cele mai mari probleme în ceea ce privește modernizarea pentru turneul final de peste 3 ani, iar Marcel Popescu explică și de ce.

Fost președinte al Clubului Sportiv Dinamo, Marcel Popescu susține că problemele juridice sunt identice cu cele de la Steaua.

"Sunt nişte probleme juridice asemănătoare cu cele de la Steaua. Problema a început când am început eu să fac stadionul, când am făcut nocturnă şi urma să mărim capacitatea stadionului. Stadionul tot timpul a fost al nostru şi l-am dat în folosinţă fotbalului. Nu poţi să treci în privat ceva ce tu foloseşti pentru sporturi, nu pentru un sport privat. Dacă voiau să facă îmbunătăţiri în stadion făceau pe banii lor, dar cu aprobarea noastră.

În Ghencea nu există pistă de atletism şi de aceea acolo e mai uşor de modernizat. Modernizarea trebuie continuată de unde a rămas, dar să aibă în vedere pista de atletism. Trebuie să înfiinţezi ceva care să îţi aducă performanţă, pentru că Dinamo este făcut pentru performanţă", a declarat Marcel Popescu la Radio Sport Total FM.

  • Stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf ar urma să fie modernizate în vederea Europeanului din 2020, lucrările urmând să înceapă anul acesta.
  • În cazul în care situația complexului din "Ștefan cel Mare" nu se va rezolva, alternativele pentru cel de-al patrulea stadion necesar organizării EURO 2020 ar fi stadionul "Cotroceni" sau cel din Regie.
  • România urmează să găzduiască patru meciuri în cadrul Campionatului European din 2020. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
159273521119211
Florin Popescu  •  01 Martie 2017, 12:44

sa nu il uitam pe badea care detine si el cite ceva din stadion.daca nici acum nu faci stadionul cind nu te costa mai nimic atunci cind chiar ca atunci se vor stringe toti ciini vagabonzi pe el si sai vad pe cei ce detin parti din stadion cui o sa mai inchirieze,pacat mare pacat si mai dorim performanta cu cine si cu ce nu vedeti ca toti *** de la dinamo si nimeni nu se implica si aici nu ma refer doar la fotbal

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florinch
florinch  •  28 Februarie 2017, 20:12

Cand esti mort, tu nu stii ca esti mort, este rau pentru ceilalti. La fel si cand esti prost.-Philippe Geluck Ce performanta mai face Dinamo acum? De ce nu se da velodromul si terenul II pentru a se face un stadion de atletism si terenul de fotbal sa fie concesionat echipei de fotbal si modernizat de catre guvern? Daca se pierde trenul acesta, stadionul Dinamo va ajunge o paragina unde doar cei de la penticostali se vor mai strange sa-si faca incantatiile. Poate si cei din MISA. Atat. Praful se va alege de acest stadion si asta din cauza obtuzitatii unor generali prafuiti. Are dreptate Marcel Popescu, prostia este aceeasi, fie ca e vorba de MApN, fie ca e vorba de MAI. Macar aia din MApN s-au desteptat in ultimul ceas, permit modernizarea. Cei din MAI, nu.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  28 Februarie 2017, 14:57

Si care este asemanarea cu steaua ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează