FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE

Fotbaliştii Astrei nu sînt plătiţi de trei luni şi se gîndesc la plecare: "N-aş refuza o ofertă de la Steaua"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 18 ianuarie 2015 11:30

Fundaşul Astrei, Junior Morais, spune că situaţia de la echipa giurgiuveană este destul de serioasă şi problemele financiare îi îngrijorează pe fotbalişti, care se concentrează cu greu la şedinţele de pregătire. Morais spune că n-ar refuza o mutare la Steaua.

“Sîntem îngrijoraţi de problemele financiare de la echipă. E greu să te antrenezi în aşa condiţii. Dacă se rezolvă problemele financiare, putem termina pe locul doi. Dacă aş primi o ofertă de la Steaua, nu aş refuza-o”, a spus Morais pentru LookTV.

Jucătorul nu e în cantonament cu echipa din motive birocratice: "Nu am plecat în Turcia pentru că îmi expiră paşaportul în aprilie, iar ca să intri la turci trebuie să fie valabil pe cel puţin cinci luni".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
costacurta
costacurta  •  18 Ianuarie 2015, 14:14

Trebuie sa ai probleme mari la mansarda sa nu mergi la Steaua, pastrand proportiile, e ca si cum ai refuza Real Barca sau Bayern.

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  18 Ianuarie 2015, 12:52

PENTRU BINELE LIGII 1, TOTI JUCATORII BUNI TREBUIE SA MEARGA LA STEAUA.MACAR ASA VOM AVEA O ECHIPA IN CHAMPIONS LEAGUE (CU CONDITIA SA FIE INLOCUIT GALCA)

un_gazar
un_gazar  •  18 Ianuarie 2015, 11:43

Un nou articol gretos din seria:"il vrei la fcsb?"

Vezi toate comentariile (3)
Comentează