FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Asaltat de critici, Steliano Filip le răspunde contestatarilor: "Ce pot să îmi facă niște oameni?"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 14 septembrie 2017 17:32

Steliano Filip, fundașul de 23 de ani al lui Dinamo, trăiește un adevărat coșmar în noul sezon. În ciuda faptului că a primit banderola de căpitan, fundașul a avut evoluții extrem de dezamăgitoare pentru echipa de club, iar la națională a pierdut duelul pentru titularizare cu Cristi Ganea. 

Mai mult, fundașul "câinilor" este asaltat la tot pasul de critici: suporterii dinamoviști i-au reproșat în termeni duri evoluțiile din ultima perioadă, acesta intrând mai nou și în gura foștilor săi antrenori.

Ioan Andone a avut o reacție agresivă la adresa fostului său elev: "Este extrem dezordonat, extrem de irascibil și extrem de nervos. De când a primit banderola de căpitan e în topul cartonașelor galbene primite. Trebuie calmat și primul lucru care trebuie făcut este trecerea lui pe banca de rezerve ", a spus Andone la TV Telekom Sport 1.

De parcă totul nu era de ajuns, jucătorul cel mai vechi din lotul lui Dinamo a ratat în această vară mult doritul transfer în străinătate, care i-ar fi asigurat o rotunjire considerabilă a contului. 

Filip face față cu greu presiunii la care este supus, dovadă fiind citatele pe care le postează în ultima vreme pe rețelele de socializare. Ultimul, distribuit chiar azi de fotbalist: "Mă încred în Dumnezeu și nu mă tem de nimic. Ce pot să îmi facă niște oameni", a fost mesajul postat de Steliano Filip, la scurtă vreme după declarațiile acide venite din partea lui Andone.

21733443 1938017956215016 366964689 n

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
doriansky
doriansky  •  15 Septembrie 2017, 09:10

Steliano este intruchiparea perfecta a "taranusului de oras"! Eram deja convins de asta dupa ce i-am vazut fata dar acum si comportamental s-a demonstat ca omu' e ... jmecheras smardoias. Hai bafta!

geo.b.
geo.b.  •  14 Septembrie 2017, 21:28

Raspunsul tau nu trebuie dat prin presa sau tv,raspunsul tau trebuie dat pe teren prin prestatia ta,prin jocul tau.Iar jocul tau demonstreaza ca Andone si ceilalti contestatari au dreptate.Eu,daca as fi fost antrenor,tu ai fi lustruit banca rezervelor.Atitudinea ta nu este demna de a fi titular.

10206088110775210
Enver Hoxha  •  14 Septembrie 2017, 19:37

Dzeu nu doarme de grija lui Stelică.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează