FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mulțescu, întrebat despre numirea lui Uhrin: „O să vă recit un pasaj dintr-o poezie”

Gigi Mulțescu, 69 de ani, fostul antrenor al lui Dinamo, are încredere că Dusan Uhrin (53), înlocuitorul său, îi va salva pe „câini” de la retrogradare. +13   FOTO
Gigi Mulțescu, 69 de ani, fostul antrenor al lui Dinamo, are încredere că Dusan Uhrin (53), înlocuitorul său, îi va salva pe „câini” de la retrogradare.

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 21:51 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 22:10

Gigi Mulțescu, 69 de ani, fostul antrenor al lui Dinamo, are încredere că Dusan Uhrin (53), înlocuitorul său, îi va salva pe „câini” de la retrogradare.

Întrebat despre decizia șefilor din „Groapă” de a-l numi A1 pe tehnicianul ceh, Mulțescu a apelat la două versuri din poezia „Unor critici”, de Vasile Alecsandri.

Gigi Mulțescu: „Cred că Dinamo va evita retrogradarea”

„Este un pasaj dintr-o poezie frumoasă: «E unul care cântă mai dulce decât mine? Cu-atât mai bine țării, și lui cu-atât mai bine». Aș mai adăuga și: «Lui Dinamo cu-atât mai bine». Eu sunt convins că viitorul este unul mai bun. Eu cred că se va evita retrogradarea. 

E un pas înainte că au câștigat un punct cu Astra (n.r. 0-0) și din aproape în aproape se poate obține ceva. O să mai revină câțiva jucători, care au fost accidentați, iar lucrurile se vor mai așeza. Echipa are un avantaj. Noi am prins perioada cu întreruperea pentru echipa națională și atunci am pus la punct pregătirea fizică. Dusan are fondul pe care poate să construiască”, a spus Mulțescu, potrivit ProSport.

„Sunt sănătos tun! La mine vârsta cronologică nu e egală cu vârsta biologică”, a mai adăugat cel poreclit „SMURD”-ul pentru sursa citată.

4 înfrângeria înregistrat Gigi Mulțescu la Dinamo în ultimul mandat, din tot atâtea meciui: 0-1 cu Poli Iași, 0-1 cu CFR Cluj, 1-3 cu Academica Clinceni, 0-1 cu Astra

Cele mai tari imagini din meciul Astra - Dinamo 0-0

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+9 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo l-a tulburat pe Ștefan Banică: „Plângeam de nervi!”

Se retrage din fotbal după 21 de minute la Dinamo: „S-a accidentat azi” » Verdict CRUNT!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1745flo
1745flo  •  18 Aprilie 2021, 14:40

Tocmai ca Dusean nu prea are fond pe care sa construiască!

steauaeuna
steauaeuna  •  18 Aprilie 2021, 10:39
Postat de alexmirona pe 18 Aprilie 2021, 00:03

Poate Eminescu!! E adevarat ca versurile respective se refereau la Alecsandri, dat totusi ....

Daca taceai ...tot prost ramaneai. Se baga si proasta sa comenteze...si poezie...,,Unor critici,, este poezia lui Alecsandri. Vasile Alecsandri. Care e poezia pe care ai citit-o?, sau nu, sti vreo poezie, o strofa? Un vers, doua macar??? Vai mama ta...

22cea
22cea  •  18 Aprilie 2021, 08:10

Respect ptr killerul lui HSV !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează