FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali s-a întors cu un nou atac asupra jucătorului său: „La 62 de ani, joc mai bine decât el”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 13:41 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 14:42

La o zi după înfrângerea cu Astra, 2-3, Gigi Becali, patronul FCSB, și-a continuat atacul la adresa fundașului central Andrei Miron (26 de ani), pe care l-a găsit principal vinovat pentru golurile marcate de giurguveni. 

În ceea ce-l privește pe Adrian Petre, un alt jucător criticat după meciul cu Astra, Becali pare că a făcut un pas înapoi și spune că s-ar putea să-l păstreze. 

„E posibil ca Adrian Petre să nu plece. Încă nu m-a dezmăgit așa tare. A jucat cât a jucat... Ești atacant, dar dacă nu ai dat niciun gol... El are calități, nu sare mingea din el ca din perete. El trebuie să lucreze mai mult, să fie mai serios în muncă. S-ar putea să-l salvăm. 

Miron, să mă ierte... Nici nu pot certa echipa că o să spună jucătorii «Adu fundaș central!». Să mă ierte, dar el nu e... Eu, la 62 de ani, dacă intru, joc mai bine decât el”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

4a fost nota primită de Miron din partea GSP după meciul Astra - FCSB

Miron a venit gratis la FCSB, în iarnă, și a bifat 6 meciuri pentru echipa lui Vintilă.

Noi avem apărare? Miron... săracul! Îmi vine să râd când îmi aduc aminte cum cade. Din iarnă, nu va mai juca la FCSB. Săracul de el, vai de capul lui!
Gigi Becali, după meci, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport

FOTO. Imagini tari de la Astra - FCSB

+12 FOTO

VIDEO. Adrian Iencsi explică problemele de la FCSB 

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Transfer-surpriză din Liga 1 avansat de Gigi Becali: „Poate îl luăm pe el”

Gigi Becali își reproșează o greșeală tactică în meciul cu Astra: „A fost a mea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
scorillo07
scorillo07  •  30 Iunie 2020, 19:52
Postat de dakesis pe 30 Iunie 2020, 15:50

Miron are o fatza de parca a fost facut pentru fcfcfcfcgazde. Si el si Ovidiu Popescu au o privire de parca le-ai fi cerut sa spuna alfabetul, saracii...

Apropo, de popescu : ce semnificaţie are faptul că-şi suge degetul ?

787289904705560
Constantin Andrei  •  30 Iunie 2020, 18:47

cit va exista acest incult in fotbalul rominesc pe nume becaliii fcsb nu va cistiga vreo-data vreun trofeu. este cel mai mare distrugator de jucatori din istoria acestui club. cind pui antrenor un nimeni acesta este rezultatul final. punct . a-ti auzit cumva ca la CFR face echipa finantatorul???? nu si au rezultate pe masura/ afara cu marioneta de antrenor , trebuia sa plece singur nu sa accepte compromisul, da unde sa plece cine ii mai da lui atitia bani, degeaba, rusine sa-ti fie vintila, ai pus si tu umarul la distrugerea fostei steaua mars afara. si nu mai indrazni sa vi la comentarii sa sustii niste aberatii, chiar ne crezi prosti pe toti PLEACA PLEACA DUTE CU DUMNEZEU UNDE A DUS MUTU IAPA.

3101575123247794
Alice Popa  •  30 Iunie 2020, 16:39
Postat de adriann_ pe 30 Iunie 2020, 15:04

Oare ciobanul a ajuns fundas in puscarie? Ca altfel nu se explica afirmatia :)))

E tare... indaratnic.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează