FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Concluzie șocantă a firmelor de monitorizare: FCSB, numărul 1 în play-off! E peste CFR și CSU Craiova, deși are doar o victorie

Man e golgeterul FCSB-ului în play-off, cu 3 reușite (foto: Ștefan Constantin) +16   FOTO
Man e golgeterul FCSB-ului în play-off, cu 3 reușite (foto: Ștefan Constantin)

Articol de , , - Publicat sambata, 04 iulie 2020 12:00

Datele firmelor de monitorizare a meciurilor au o concluzie șocantă pentru turul play-off-ului: FCSB domină topurile în privința fluxului de joc, deși a câștigat o singură partidă.

FCSB a ieșit din lupta pentru titlu din cauza parcursului extrem de slab pe care l-a avut în primele 5 etape din play-off, în care media de puncte câștigate a fost de doar un punct pe joc. Tănase și compania au reușit un singur succes. Totuși, în ciuda unei linii de clasament aproape umilitoare din această parte a doua a sezonului, FCSB subordonează Liga 1 în ceea ce privește datele firmelor de monitorizare a meciurilor!

La toți parametrii de joc, gruparea roș-albastră e peste toate formațiile din play-off, deși în acest moment inclusiv ocuparea unui loc de cupă europeană e pusă sub semnul întrebării. În ceea ce privește posesia, șuturile pe poartă și ocaziile de gol create, FCSB e pe primul loc. Peste CFR, chiar și peste Craiova, echipă care are de aproape două ori și jumătate mai multe puncte acumulate în ultimele 5 runde față de FCSB.

FCSB. Concluzie șocantă a firmelor de monitorizare: FCSB, numărul 1 în play-off! E peste CFR și CSU Craiova, deși are doar o victorie

10 goluria marcat FCSB în turul play-off-ului, doar Craiova a mai reușit să atingă acest nivel

9 goluria încasat trupa lui Vintilă în ultimele 5 etape, cea mai slabă apărare, la egalitate tot cu echipa din Bănie

Unica victorie din play-off a fost împotriva Craiovei, în ultimul meci disputat înainte de suspendarea campionatului din cauza pandemiei. A fost 4-1 pe Arena Națională, într-un duel disputat cu porțile închise. De atunci au urmat 3 etape horror: 0-1 la Cluj, cu CFR, 2-2 cu Mediaș, acasă, 2-3 cu Astra, la Giurgiu, după 2-0 pentru elevii lui Vintilă în minutul 30! 

Clasamentul play-off-ului

  • 1. U Craiova 12p
  • 2. CFR 10p
  • 3. Astra 7p
  • 4. FCSB 5p
  • 5. FC Botoșani 4p
  • 6. Gaz Metan 3p

Prestație la ani-lumină față de precedenții ani

Deși a jucat mai bine decât toate celelalte echipe din play-off, FCSB are un punctaj umilitor față de ceea ce a reușit în anii precedenți, în același interval de timp. Între 2016 și 2019, în cele 4 sezoane care au existat în Liga 1 cu play-off, în primele 5 etape ale acestei faze a reușit cel puțin dublu față de nivelul de acum. În 2016, cu Reghecampf, dar și în 2018, cu Dică, FCSB a făcut 13 din 15 puncte posibile. De aproape 3 ori mai mult decât în prezent. 

MATCH PREVIEW FCSB - FC BOTOȘANI

FOTO. Imagini tari de la Astra - FCSB 3-2

+12 FOTO

Citește și alte știri din Liga 1:

FCSB. Bogdan Argeș Vintilă își atacă un fost elev: „Acolo n-a fost domnul Becali patron, nici eu antrenor. Să vadă cât a jucat”

Denis Alibec nu iartă! Replică acidă pentru Gigi Becali: „Îi plac jucătorii care îi cer voie și când fac dragoste!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  04 Iulie 2020, 22:02

Ce zic firmele de monitorizare după meciul din seara asta? Tot așa jmekeră e fecesebeaua?

1_0_1_0
1_0_1_0  •  04 Iulie 2020, 17:01
Postat de farasportincazarma pe 04 Iulie 2020, 11:34

Nicio surpriza. Statistica nu minte niciodata. Doar netotii atarnati de net pe stirile despre Steaua nu au cum sa inteleaga, nu au cu ce!! In meciurile cu Kolosvar si Craiolguta, din play-off, Steaua a dominat categoric, le-a dat efectiv cu terenul in cap (4-1 cu craiolguta, iar la Cluj a avut posesie 65-35 si suturi pe poarta 8-1!!!). Deci a subordonat clar echipele care joaca finala campionatului 2020, sub egida, patronajul, cooperativeide play-off din care fac parte cu mandrie(craiolguta de la tranteala din 2017, kolosvar de cand se stie). Inca un campionat care nu se castiga pe teren, nu il castiga cine joaca fotbal!

Bagă un pahar cu apă că-ți stă în gât.

caesarone
caesarone  •  04 Iulie 2020, 15:58
Postat de adriann_ pe 04 Iulie 2020, 15:33

Statisticile astea "demonstreaza" ceea ce se stia de 150 de ani: ca fotbalul nu e fabrica de pantofi, ca poti sa cari pianul pana *** daca n-are cine canta la el etc etc.

In plus, n-avem nici atacant decent...

Vezi toate comentariile (43)
Comentează