FOTBAL  »  Superliga  »  CARICATURĂ

FOTO Au scăpat de obiective. Ce ușurare! » Caricatură dură pe GSP după ce Dinamo a ratat toate obiectivele

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2018 09:32

Dinamo a pierdut meciul cu CS U Craiova, scor 0-1, ratând astfel calificarea în semifinalele Cupei României. E al doilea obiectiv ratat de "câini" în doar câteva zile.

Acesta a fost primul meci al lui Florin Bratu pe banca lui Dinamo. Fostul atacant i-a luat locul lui Vasile Miriuță, tehnician care la rândul său a ratat un obiectiv.

Cu Miriuță pe bancă Dinamo n-a izbutit să se califice în play-off, așa că va fi obiligată să joace în play-out, ratând astfel orice șansă de a juca în cupele europene la anul.

18 19

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
alexpescaru
alexpescaru  •  09 Martie 2018, 11:13

Ușurarea cea mai mare va fi când ne vom ușura noi toți cititorii pe această fițuică ce poartă ilegal denumirea de ziar și îi vom da destinația potrivită - ținută agățată în cui la toaleta din fundul curții caselor de la țară.

dansy
dansy  •  09 Martie 2018, 09:55

Dinamo merita orice la cat au furat de cand s-au infiintat si pana acum.

fangigi
fangigi  •  09 Martie 2018, 03:25

"Artistul" ce a facut asemenea caricatura ar trebui sa se caute la cap pt ca are o imaginatie patologica!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează