FOTBAL  »  Superliga  »  SURVIVOR

FOTO Becali i-a făcut o invitație incredibilă unui concurent Survivor: „Îți dau mașina, lasă tot și hai”

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 13:33 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 12:15

Cătălin Moroșanu (36 de ani) este unul dintre participanții sezonului al II-lea al celebrei emisiuni „Survivor”, ediția de România. Kickboxerul face parte din echipa vedetelor și e una din cele mai cunoscute personaje, însă despre viața lui continuă să se afle noi amănunte neștiute.

  • Cele două echipe din „Survivor” se vor înfrunta în junglă, în Republica Dominicană, iar emisiunea va fi transmisă la Kanal D;
  • Echipa Faimoșilor: Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță, Cosmin Stanciu, Amna, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Majda, Jador și Simona Hapciuc.
  • Echipa Războinicilor: Marilena Cuciurean, Giogiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Sorin Pușcașu, Albert Oprea, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Cătălin Moroșanu, Survivor România: „Am crescut în pădure!”

Moroșanu a povestit pentru Kanak D că a avut parte de o copilărie în mijlocul sălbăticiei și că a crescut în pădure, alături de părinți. Împrejurimile casei și codrii i-au devenit rapid teren de joacă și de antrenament pentru cariera de pugilist și kickboxer.

„Am avut o copilărie frumoasă, am crescut într-un canton silvic, în pădure. Am avut mereu acea libertate de a zburda în natură. Lucrul acesta a fost foarte important pentru dezvoltarea mea fizică și psihică. Când crești în natură, în comuniune directă cu aceasta, ești mai viguros. Mi-aș dori ca și copilul meu să aibă parte de bucuria de a trăi cât mai aproape de natură.”, a spus luptătorul înainte să plece spre Republica Dominicană.

+23 FOTO

Cătălin Moroșanu, Survivor România: Becali i-a făcut ofertă

Concurentul de la Survivor a mai dezvăluit în trecut, la GSP Live, că Gigi Becali i-a făcut o ofertă de a lucra pentru el, însă l-a refuzat pe latifundiarul din Pipera.

„Am primit o ofertă la început de carieră, când stăteam într-un cămin studențesc și ajunsesem pentru prima oară la televizor. M-a sunat consilierul lui Gigi Becali și mi-a zis că Gigi vrea să fiu bodyguard-ul lui. Mi-a zis: «Îți dăm casă, îți dăm mașină, hai la București și lasă tot la Iași!».

Am stat și m-a gândit foarte mult. Ca să ajungi acolo sus, pe munte, trebuie să mergi pe cărarea aia îngustă, grea. Eu asta am ales. Am rămas alături de mentorul meu, alături de soția mea, care atunci era iubita mea. Am ales acest drum, am ales să stau la mine acasă. Dacă ajungeam atunci la București, cred că mă schimbam foarte mult.”, povestea Moroșanu pentru GSP Live.

Citește mai multe despre Moroșanu:

EXCLUSIV Cum a trăit Moroșanu meciul cu Benny cu Badr Hari: „ Mă gândeam «Mamă! Noi, românii, iar luăm bătaie! Și la fotbal, și aici...»”

EXCLUSIV Momentele neștiute din cariera lui Cătălin Moroșanu: „M-am bătut pe 100 de euro” + când devine kickboxing-ul sport olimpic?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
skins_berceni1947
skins_berceni1947  •  12 Ianuarie 2021, 12:08

Latifundiar nu latifundar domnule sau d-soara autor gsp.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close