FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-BRAŞOV 0-0

FOTO Braşovul o încurcă pe Dinamo acasă, 0-0

Dinamo - Brasov +9   FOTO
Dinamo - Brasov

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2011 23:23

Liderul campionatului a ratat ocazia de a cîştiga pe teren propriu împotriva clasatei de pe locul 12, FC Braşov şi a obţinut al doilea rezultat "alb" (0-0) din acest sezon. Ratările lui Dănciulescu şi Rus i-au adus la capătul răbdărilor pe puţinii suporteri alb-roşii.

Felgueiras a fost de departe cel mai bun jucător de pe teren, respingînd din orice poziţie posibilă. Prima repriză s-a încheiat indecis, după ce Dănciulescu a trecut de 3 ori pe lîngă deschiderea scorului, dar portarul Felgueiras a ieşit la rampă şi nu a lăsat nimic să treacă de el.

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Nici Braşovul nu a stat cu mîinile în sîn şi a încercat să dea o replică atacurilor "cîinilor" fără sorţi de izbîndă. Dinamo a înscris prin Cătălin Munteanu la mijlocul primului mitan,  dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid la Marius Alexe, cel care a pasat decisiv.

URMĂREŞTE LIVETEXT COMENTARIUL PARTIDEI

Echipe
Dinamo: Bălgrădean - Luchin, D. Grigore, Moţi, Diabate - Rus, Kone, C. Munteanu, Alexe - Dănciulescu, M. Niculae
Rezerve: Naumovski, Stoica, Patrascu, Scarlatache, Bakaj, Tucudean, Paun

Braşov: Felgueiras - Velayos, Majernik, L. Munteanu, Distefano - Moutinho, Madeira, Viveiros, M. Cristescu, Chipciu - Buga
Rezerve: Godinho, Mateiu, Ionescu, Stinga, Machado, Kanu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (120)
aldo_m
aldo_m  •  24 Octombrie 2011, 21:20

patronul stelei a declarat la tv ca a cumparat arbitri ,jucatori sau portarul echipei adverse ,si din greseala mai sant unii supoerteri care vad blat la echipele adverse MA CUM NAIBA UNII VAD UNII PAIUL DAR NU VAD BARNA ,cum cand nu mai umbla gigi cu valiza altii fac blaturi ,intr-o lume normala gigi ,borcea ,mititelu ,iancu ar trebui sa fie undeva la racoare

wollt_r
wollt_r  •  24 Octombrie 2011, 00:18
Postat de peeweez pe 24 Octombrie 2011, 00:13

"Dragi stelisti si alte vietati behaitoare" puteti sa acuzati cat vreti,puteti sa scrieti(cand o sa-nvatati romaneste)cat poftiti,un lucru e cert-Dinamo este lidersi restul nu mai conteaza. Frustrarea e a doua voastra natura,sunteti patetici,daca Dinamo ar fi castigat cu arbitrii de ce n-ar fi facut-o si cu Brasovul? Sunt convins ca gasiti voi vreo conspiratie prin creierele voastre bolnave,asa ca behaiti in continuare. Sa va vad cu tiganii si mai vorbim,pana atunci botu-n iarba si joc de copite!

e... lasa ca face DNA-il lumina :))

imperator
imperator  •  24 Octombrie 2011, 00:19

Pe Moflea cred ca l-au prins sholdovenii . :))

Vezi toate comentariile (120)
Comentează