FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Burcă şi Creţu au făcut astăzi primul antrenament cu Rapid

Ovidiu Burcă a fost adus gratis la Rapid, fiind liber de contract +17   FOTO
Ovidiu Burcă a fost adus gratis la Rapid, fiind liber de contract

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 19 iunie 2011 11:13

Deşi s-a înţeles abia ieri cu echipa de lîngă Podul Grant, Ovidiu Burcă a ajuns deja la antrenamentele Rapidului.

Fostul fundaş central al Timişoarei s-a antrenat astăzi sub comanda lui Răzvan Lucescu, cu toate că nu a parafat încă înţelegerea cu alb-vişinii. Conform patronului George Copos, acesta va semna contractul pînă cel tîrziu mîine dimineaţă.

La reunirea de astăzi a rapidiştilor s-au prezentat doar 22 de jucători, restul absentînd motivat. Alexa şi Surdu au vacanţă prelungită pentru că au fost în cantonamentul naţionalei din America de Sud, în timp ce Rui Duarte şi Glauber au primit acceptul lui Răzvan Lucescu de a întîrzia la reunire.

Iată lotul prezent la antrenamentul de azi al Rapidului:
Portari: Coman, Straton, Drăghia
Fundaşi: Marcos Antonio, Bozovici, V. Creţu, Ovidiu Burcă, A. Grigore, Andrei Dăescu, Oros
Mijlocaşi: Mihai Roman, Herea, A. Ioniţă, N. Grigore, Şt. Grigorie, Ciprian Deac, Iulian Apostol, Ciolacu, Martin
Atacanţi: Pancu, Cassio, Sburlea, Dobroiu

Iulian Apostol şi Daniel Pancu nu au ieşit pe teren şi au rămas să se pregătească în sala de forţă, în timp ce Cassio a început pregătirea în sală, apoi a ieşit pe teren, dar s-a pregătit separat de colegii săi, făcînd numai alergări uşoare.

"Nici Barcelona nu ar fi favorită la titlu"
Daniel Pancu, unul din cei mai experimentaţi jucători din lotul giuleştenilor, şi-a sfătuit colegii să fie mai temperaţi în declaraţii, pentru că Rapidul nu se poate numi încă favorită la titlu.

"Sperăm să ne mobilizăm repede şi să avem un sezon bun, aşa cum aşteaptă toţi suporterii. Au venit mulţi fotbalişti cu experienţă, o să încercăm să-i ajutăm să se integreze cît mai repede. Luptăm pentru titlu, ar fi o performanţă bună pentru mine pe final de carieră. Nu există favorită la titlu acum, nici măcar Barcelona nu poate fi.

Răzvan e schimbat mult faţă de prima sa perioadă pe banca Rapidului, acum are alte standarde, e schimbat în bine. El pune presiune asupra noastră ca să ne ajute şi să ne motiveze. Ne vom bate la titlu cu aceiaşi din fiecare an. Cred că pentru Oţelul va fi mai greu pentru că jucătorii vor simţi oboseala meciurilor din Liga Campionilor", a spus Daniel Pancu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
clawoo_46
clawoo_46  •  19 Iunie 2011, 13:05
Postat de rapidist100la100 pe 19 Iunie 2011, 11:52

MARIAN RADA........RESPECT PE VIATA !!! FZR!

adevarat!!! omu asta e devotat rapidului si merita toate respectele.

ionut_oradea
ionut_oradea  •  19 Iunie 2011, 12:57

care e cretu 21 sau 23?

adrianrr
adrianrr  •  19 Iunie 2011, 12:29

Vad ca Razvan a chemat si niste baieti tineri,asta e bine,sunt si jucatori buni la juniori dar nu sunt vazuti..Bv!E bine sa.si vada de pregatire si nu sa se gandeasca la titlu,vor fi multi care ne vor bune bete in roate.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează