FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

FOTO Căsuţa noastră, cuibuşor de nebunii » Nilă şi Cruduţa întind rufele în familie

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 aprilie 2012 21:23

După ce în urmă cu două săptămîni îşi anunţau în lacrimi despărţirea la TV, Mihai Costea şi Daniel Crudu nu numai că îşi continuă relaţia, dar fac şi progrese în viaţa de cuplu.

Cei doi îşi petrec împreună serile în apartamentul din zona Nerva Traian al atacantului stelist, după un program bine stabilit, scrie astăzi Click. Bruneta îl vizitează pe Mihai de obicei în jurul orelor 17.00 -18.00, iar maşina o lasă în parcarea subterană a blocului, ca să nu dea nimic de bănuit.

Împreună petrec pînă la orele 22.30, cînd Daniela trebuie să plece spre emisiune. Ea revine însă la locuinţa iubitului imediat după serviciu. Zilele trecute, fotbalistul şi vedeta TV au fost surprinşi în timpul activităţilor casnice, Costea 2 ajutînd-o pe Cruduţa chiar şi la întinsul rufelor.

Citeşte şi: Nilă şi Cruduţa şi-au bătut joc de Gigi! » Cei doi au petrecut două zile împreună la Rîmnicu Vîlcea după meciul cu Pandurii

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (9)
booba
booba  •  09 Aprilie 2012, 05:02

Daniel Crudu.....?????

lollol
lollol  •  09 Aprilie 2012, 00:52
Postat de ialucen pe 08 Aprilie 2012, 20:30

Nila trezestete!!!!!!-fete dubioase si frumoase mai gasesti, dar talentul ti-l poti etala numai la momentul potrivit insotit de seriozitate si multa munca. Picioarele te ajuta o perioada mai scurta de timp decat piciorusul. Noi consumatorii de fotbal te asteptam in sufletele noastre.

macar de era de o frumusete iesita din comun latura asta =)) se vede ca l-a agatat pe tzaranu' asta cu calitatile de gurista

steaua.libera
steaua.libera  •  09 Aprilie 2012, 00:48

Aoleu, sunt vecin cu Crudutu :)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează