FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

CSU Craiova îi cere scuze public lui Gică Popescu! Mesajul neștiut scris de „Baci” înaintea meciului în care a fost înjurat de fani

Gică Popescu, fost internațional român
Gică Popescu, fost internațional român

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 17:07

CSU Craiova își cere scuze prin intermediul paginii oficiale de Facebook pentru injuriile suporterilor la adresa lui Gică Popescu, la partida dintre echipa olteană și Viitorul din Cupa României, scor 1-2. 

Pe lângă scuze, a fost publicat și un mesaj scris de Gică Popescu înaintea partidei la care avea să fie înjurat, în care își arăta dragostea pe care o poartă clubului oltean.

„« Așa e la Craiova» înseamnă și ca noi să ne respectăm valorile. Iar Gică Popescu este o valoare a Științei. Nu a fost doar căpitanul Universității Craiova, a fost și cel care a sfidat sistemul înainte de 1989 când a refuzat să joace la altă echipă. Și mai mult decât atât, reprezintă o valoare imensă a României.

Fiindcă el a jucat la cel mai înalt nivel și a purtat numele Științei ca și căpitan în vestiarul Barcelonei, în vestiarele celor de la PSV Eindhoven sau Galatasaray pe vremea când cea din urmă câștiga Cupa UEFA și SuperCupa Europei învingând în finală Real Madrid.

Cuvintele sunt scrise de Gică Popescu înainte ca unii dintre noi să greșească. Ne cerem scuze, Gică Popescu. Și te așteptăm înapoi pe « Ion Oblemenco »”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a celor de la CSU Craiova.

"A FOST GREȘEALA VIEȚII MELE"

„Baciul" a jucat 8 meciuri în tricoul "câinilor" în prima parte a ediției 2002/2003. A regretat, ulterior, a avut numai de pierdut din această experiență la 35 de ani.

„Transferul la Dinamo a fost greşeala carierei mele. De acolo a şi pornit ura oltenilor pentru mine. Trei luni pe care le-am stat eu în Ştefan cel Mare au şters cu buretele cei 5 ani jucaţi de mine pentru Universitatea. Adică ei au şters, fanii Craiovei.

Dar aşa e uneori viaţa. Am fost judecat pentru că m-am dus să joc la o echipă. Că m-am dus să-mi fac meseria, asta vreau să spun. Am mai stat eu atunci să judec ce înseamnă Dinamo pentru Craiova? Plecasem de 12 ani din ţară, oameni buni!

Uite, mă mai gîndesc câteodată, parcă mereu cei care au tot condus Universitatea, din 1990 până azi, m-au privit ca pe un adversar. Chiar înainte de Dinamo!", a declarat Popescu în trecut.

VEZI ȘI:

Bănia îl cere pe Mirel Rădoi! Toate detaliile unei mutări senzaționale pe banca lui CSU Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  12 Aprilie 2019, 10:06
Postat de univ_craiova1 pe 11 Aprilie 2019, 22:10

Ai plecat la Dinamo nu e problema și balaci a jucat în București!! Însă să nu îți pese deloc de știința asta e grav!!! Ai fugit de ea tot timpul, mititelu și a bătut joc în ultimul hal de ea și nu ai comentat nimic... Asta e viata merge înainte.

Foarte corect! Povestea ca a semnat pentru Dinamo este doar scuza penibila. Si Ilie Balaci a semnat pentru Dinamo si totusi Craiova inca il stimeaza si in ziua de azi cu toate ca a trecut in nefiinta. Ai semnat cu Dinamo deoarece era singura ta sansa in acele zile de a mai juca undeva. Nimeni nu te mai primea. Dar nici acum nu poti accepta si recunoaste adevarul.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  12 Aprilie 2019, 08:07

Ca a fost, sau nu, injurat de suporteri este mai putin relevant insa este de o importanta capitala de ce s-a ajuns aici, de ce un idol al Craiovei a ajuns sa nasca atat de mult dispret in sufletul unor oameni care i-au daruit toata dragostea lor.

prazburg1948
prazburg1948  •  12 Aprilie 2019, 01:47
Postat de alexandru_popescu pe 11 Aprilie 2019, 18:18

Gică Popescu nu știe că șandramaua asta pesedistă nu e Craiova??..

In schimb fc5b e steaua, nu? =))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează