FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Cum arată radiografia lui Raul Rusescu după operaţie » Atacantul e şocat de decizia luată azi: "S-a creat un precedent periculos"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 noiembrie 2014 20:32

Comisia de Recurs a anulat suspendarea de 16 etape a lui Gabriel Mureşan de la ASA Tîrgu Mureş, care l-a lovit pe Raul Rusescu (Steaua) la meciul direct cîştigat de ardeleni, scor 1-0. 

Raul Rusescu a reacţionat după ce a aflat vestea şi a făcut următoarele precizări pentru site-ul oficial al clubului:

"Sînt şocat de decizia Comisiei de Recurs şi consider că nu este normal ca în 2014 să fie tolerate asemenea acte de indisciplină. Din păcate, s-a creat un precedent periculos pentru toţi jucătorii de fotbal.

Nu pot şi nu am cum sa fiu de acord cu această decizie. Din păcate pentru mine şi pentru familia mea, am trecut prin momente foarte dificile.

Înca nu pot să estimez data cînd voi redeveni un om normal şi cînd voi putea să îmi desfăşor activitatea fără probleme. Este regretabil că s-a ajuns în această situaţie".

De asemenea, clubul Steaua a publicat radiografia efectuată de Raul Rusescu după intervenţia chirurgicală, în care se pot vedea condiţiile în care acesta va trăi de acum, jucătorul avînd o placă de titan inserată în zona craniului.

641742-radiografie.jpg

VIDEO Decizie halucinantă a Comisiei de Recurs a FRF! Gabriel Mureşan a fost iertat de suspendarea de 16 etape

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (153)
thefisherking
thefisherking  •  18 Noiembrie 2014, 20:51
Postat de forumeer pe 18 Noiembrie 2014, 02:18

Prietenas esti cu fii-tu. Unu. Doi: in genere, nu ma intereseaza politica. Trei, asta-i site de sport. Cat mai traieste cefereaua? Cand mai castiga si dansa un meci cu fosta, actuala si viitoarea campioana, Steaua Bucuresti? Mai prinde urmatorul meci direct sau ii bate falimentu' la usa pana atunci :)))? Vezi ca va cumparam cu totu', portarelul e deja antamat :))! Dominatia Stelei continua, asta-i tot ce conteaza!!

Iti pierzi timpul. Individul declara cu mandrie ca e ardelean, deci probabil va pricepe sambata sau duminica ce-i spui tu azi. Daca era votba de prima "intamplare" din activitatea hidrocefalului chel de la tg mures, puteam sa cred ca nu e vorba de intentie si se poate merge pe clementa. Dar la maimuta in cauza se poate vorbi deja despre conduita, atacurile brutale fac parte din meniu, indiferent de ora la care se serveste masa. Si aproape mereu sunt cu dedicatie, ceea ce duce cu gandul ca primatul in cauza e telecomanda cuiva. Ar trebui sa-i rupa cineva oasele pe strada sau prin mall, pe unde isi expune mecla, ca sa vada cum e sa vezi dublu paiul prin care bei supa.

dlq1
dlq1  •  18 Noiembrie 2014, 20:01
Postat de alcubro pe 18 Noiembrie 2014, 05:55

ATI pornit pe o cărare greșită,faptul ca grobianul era sa-l lase fără ochi,e în regula.Ca lui Tănase era sa-i scoată ochiul,e în regula?E pericol public.De acum e liber sa rupă picioare și gaturi,nu?Bravo Muresane,da tare mereu!

Daca se considera normal ca Muresan sa fie gratiat de aceasta comisie, atunci daca un suporter sa zicem, ii zboara un ochi lui Muresan cu un par, spre pilda, ala ar trebui cel mult sa plateasca o amenda simbolica (20-30) lei...Comentariul tău...

mario17807
mario17807  •  18 Noiembrie 2014, 18:14

Cred ca DNA-ul ar trebui sa intre un pic si in comisia asta absurda ... ceva e necurat in decizia luata

Vezi toate comentariile (153)
Comentează
Close