FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ

FOTO Dan Petrescu și-a ieșit din minți! Crize de isterie cu Viitorul

Captură TV Telekom Sport +5   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 21:44

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, și-a ieșit din minți în minutul 39 al partidei din deplasarea de la Viitorul.

Deși scorul era 2-0 pentru echipa sa, "Bursucul" nu s-a putut abține și a contestat vehement o decizie a lui Istvan Kovacs. Arbitrul a dictat fault în atac al lui Țucudean la portarul Cojocaru, iar Dan Petrescu a luat foc.

A sărit de pe bancă și a dat de 5 ori cu pumnii în teren. Imediat, "centralul" a venit și l-a avertizat că la următoarea reacție de acest gen va fi trimis în tribune.

Imaginile din galeria foto de mai sus surprind reacția exagerată a antrenorului.

Meciul dintre Viitorul și CFR Cluj poate fi urmări AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
firaldo
firaldo  •  17 Aprilie 2018, 11:14
Postat de Andrei Dorin pe 16 Aprilie 2018, 17:39

Echipa de cotonogari & simulatori , nu e sancţionatã nici pt faulturi grosolane-Deac nici pt simulãri repetate -Culio-Ţucudean-Omrani . Nici galbene ,nici roşu>Deac. Aştia sunt arbitrii cooperativei ~ eliminã pe nimic la FCSB si închid ochii la cotonogarii de profesie

Haide sa nu exageram ,la meciul FC FCSB - Craiova...Budescu a primit galben iar la 10 minute...la un fault...a dat in minge dupa ce a fluierat arbitrul si chiar l-a injurat pe arbitru,se vede pe reluari,iar arbitrul se uita exact la el,ce spune regulamentul ca se impune cand un jucator injura arbitrul sau da in minge dupa ce a fluiera?Sau faultul lui Man cu talpa pe tibie,fault intentionat.Sau eliminare celui de la Iasi si lovitura aia libera din care FCSB a castigat,CFR este avantajala dar sa nu facem din FCSB o victima ptr ca chiar nu este cazul,amandoua sunt echipa ajutate de arbitrii.Iar FCSB mai are si echipe satelit prin prima liga : noi(Craiova),Astra.

firaldo
firaldo  •  17 Aprilie 2018, 11:08

Deci Dan Petrescu a avut iesirile astea dezgustatoare la decizii corecte are arbitrului,dar nu am vazut sa protesteze ca arbitrul a dat 3 minute de prelungire...CFR a tras de timp 2 minute iar Kovacs a fluierat finalul mai devreme la o faza care se anunta periculoasa a Viitorului,sa il fi apucat frica pe Kovacs?Dan Petrescu este un antrenor dezgustator.Iar echipa este facuta pe caracterul lui,Culio cerseste lovituri libere la orice adiere a vantului,Deac este un golan extrem de dur ca si toata echipa,o echipa care joaca dur,simuleaza,protesteaza,dar nu joaca nimic,fara ajutorul arbitrilor aveau cel putin 12 pct mai putin.

444001919101397
Florean Andrei  •  16 Aprilie 2018, 17:42

Dan are motivele lui pentru isterie, simte cum ii scapa titlul printre degete!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează