FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA

FOTO De neînțeles! Cum a fost surprinsă Craiova la golul de 2-0 al lui Dinamo! 8 jucători erau înaintea mingii. "Craiova a făcut infarct astăzi"

Captura TV Telekom Sport +1   FOTO
Captura TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 22:10

Dinamo a făcut 55 de minute perfecte cu Craiova, marcând de trei ori, de fiecare dată prin italianul Montini, care a ajuns la 4 goluri pentru "câini" în acest sezon în 5 partide. 

Al doilea gol a venit după o fază inexplicabilă pentru echipa lui Devis Mangia. Deși era abia minutul 48, iar Dinamo nu avea avantaj decât de un singur gol, oltenii se avântaseră în atac. 

În momentul în care Alexandru Cicâldău a pierdut mingea, 8 fotbaliști ai lui Devis Mangia erau în fața mingii. 

După un contraatac perfect din situație de superioritate trei contra doi, "câinii" au dus scorul la 2-0. 

Ionuț Chirilă, fostul antrenor al lui Dinamo, a sancționat faza respectivă și jocul extrem de slab al oltenilor, în direct la GSP Live:

"Mitriță ține inexplicabil de minge deși avea 5-6 soluții. Nu știu ce s-a întâmplat cu el, s-a blocat. Un jucător altfel sclipitor. Așteaptă, așteaptă, așteaptă și acolo se pierde mingea. Nu am înțeles de ce. Și Cicâldău pierde mingea extrem de ușor. E foarte curios că niște jucători altfel imaginativi au gândit astăzi foarte lent. 

Dacă juca așa de la începutul sezonului, Craiova era acum prima retrogradată! Craiova de azi nu are nicio legătură cu Craiova din meciurile anterioare. Cu asemenea evoluție, iese din lupta pentru titlu, fără doar și poate. 

Am văzut jucători care n-au schimbat viteza de joc în ultimii 30 de metri din doi pe patru în patru pe patru, n-am văzut ruperile de ritm pe care le făcea Craiova altădată, nu am văzut jocul spectacol, am văzut foarte multe greșeli la mijlocul terenului. În seara asta, n-a existat decât o singură echipă pe teren, Dinamo.

Craiova a făcut infarct astăzi. I-a explodat inima. Am văzut niște muribunzi pe teren, niște jucători care nici n-au existat. Apatici, previzibili, fără viteză, fără recuperări, cu atacuri întârziate, într-un haos și o dezorganizare totale. Am văzut o echipă care a lăsat impresia că ar fi putut juca așa două săptămâni și tot nu marca". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
423789274486889
Yanis Dinamo  •  16 Decembrie 2018, 09:25

IONUT Chirilă, despre ECHIPA DINAMO, joc sau antrenor nici un comentariu

corectu
corectu  •  16 Decembrie 2018, 07:46

Blat?!

suporterucv
suporterucv  •  16 Decembrie 2018, 01:40

Adevarul e ca Universitatea si Dinamo au jucat IREAL in seara asta, dar fiecare in sens opus. Oricum, eu sper ca Dinamo sa ajunga in play-off (ar fi un castig pt competitie) si poate ne lamurim atunci mai bine...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează