FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Diabolic! » Copos le-a luat din bani tuturor! Bozovici, Pancu şi Herea, printre cei mai păgubiţi. Zotta nu pierde!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 februarie 2013 14:22


Citeşte aici mai multe detalii!

Gazeta Sporturilor a scris la sfîrşitul lunii ianuarie că George Copos plănuieşte să renunţe la 30% din suma pe care o are de recuperat de la Rapid şi o să-i oblige pe creditorii mici, precum fotbaliştii, să piardă acelaşi procent.

Acum, informaţiile se confirmă! Copos, în calitate de creditor principal prin mai multe societăţi, a renunţat la o parte din sume şi astfel i-a constrîns pe alţi creditori mici să piardă şi ei din banii pe care-i aveau de luat. De exemplu, Bozovici a pierdut 100.000 de dolari prin manevra patronului rapidist.

Ofsaid.ro a anunţat astăzi că multe dintre creanţele fotbaliştilor au fost diminuate substanţial şi a prezentat documentele rapidiştilor. Doar 148 de milioane de lei au fost admise de administratorul judiciar din totalul de 211 milioane de lei solicitate de creditorii Rapidului.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
masinameaeata
masinameaeata  •  15 Februarie 2013, 01:55

@bdgeorge : Ar fi bine sa mai te documentezi inainte de a face afirmatii care nu au acoperire. Prin legea 85/2006, daca esti majoritar in categorie, poti sa fii de acord si sa votezi ca o parte din creanta sa fie diminuata si automat si ceilalti creditori primesc aceleasi procent, de aceea i se zice la procedura insolventei concursuala si egalitara, comprendo??? Atat Bozovici, cat si Copos au detinut o creanta chirografara si faceau parte din aceeasi categorie.

bdgeorge
bdgeorge  •  14 Februarie 2013, 20:52

prosti ei ca accepta...mama ce l-as baga in B cu echipa lui cu tot....desii in nici o lege a insolventei nu se vb despre reduceri la datoriile datorate din salariu..decat daca ia prostit sa se constituie in creditori si sa vina si ei la imparteala...atunci daca au semnat asta isi merita soarta..

pescarul.amator
pescarul.amator  •  14 Februarie 2013, 19:14
Postat de lavy_flavy pe 14 Februarie 2013, 18:26

croncanitoare, de ce esti nervos,n-ai mai gasit fier vechi? :))

nu, ovina penibila, e nervos ca aseara n-a mai venit mami tau sa-l relaxeze

Vezi toate comentariile (11)
Comentează