FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

FOTO Dinamovistul Robert Moldoveanu s-a operat azi și a aflat cît va sta departe de gazon

Foto: Fcdinamo.ro +3   FOTO
Foto: Fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2016 17:45

Accidentat în primul meci amical din cadrul stagiului de pregătire în Cipru, cu chinezii de la Shijiazhuang, atacantul dinamovist Robert Moldoveanu (16 ani) a fost supus unei intervenții chirurgicale.

"Avînd dureri la genunchiul stîng, Robert Moldoveanu a fost examinat de către Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer - Specialist Ortopedie și Traumatologie, Spitalul Acibadem Fulya. În urma consultației a fost efectuată intervenția de reconstrucție a ligamentului încrucișat posterior de la genunchiul stîng și reconstrucția ligamentului colateral medial.

Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer a menționat că fotbalistul va putea relua antrenamentele peste aproximativ 6 luni", se arată într-un comunicat de presă al partenerului medical oficial al FC Dinamo București.

De la șapte ani în tricoul alb-roşu, Robert Moldoveanu este unul dintre cei mai talentaţi atacanţi din cadrul Centrului de Copii şi Juniori al clubului din Ștefan cel Mare, fiind convocat în ultimii ani la toate loturile naţionale de juniori.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
jim_raynor
jim_raynor  •  01 Februarie 2016, 23:47

Insanatosire grabnica!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Februarie 2016, 23:16
Postat de alexbibirica1 pe 01 Februarie 2016, 20:20

cariera incheiata la 18 ani ...

Eiii, nici chiar asa....una e sa o patesti la18 ani si alta la 27 ! E tanar , e posibil sa isi revina dupa 4 luni , oricum va fi CE, are timp pana in iulie-august !

alexbibirica1
alexbibirica1  •  01 Februarie 2016, 20:20

cariera incheiata la 18 ani ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează