FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

FOTO Durere fără margini » Dinamoviștii au plâns în hohote și au aprins lumânări la Urgență şi pe gazonul din Ştefan cel Mare! Jucătorii s-au alăturat

Articol de , - Publicat sambata, 07 mai 2016 00:16

Patrick Ekeng, 26 de ani, a decedat vineri seară la Spitalul de Urgență, după ce s-a prăbușit pe teren fără a fi lovit.

Acesta a suferit un stop cardio-respirator și a fost resuscitat fără succes timp de o oră și jumătate, apoi a fost pronunțat decesul.

Fanii dinamoviști au mers imediat la Floreasca și au aflat șocați vestea direct de la medici. Suporterii au aprins lumânări în memoria fotbalistului camerunez și au încercat să se consoleze unii pe alții în aceste momente dificile.

Apoi, peste o mie de fani s-au strâns pe gazon şi au aprins lumânări cu numărul 14, cel care a aparţinut lui Ekeng. Alături de fani au venit şi jucătorii, Rednic şi ceilalţi oficiali ai echipei. Toţi s-au strâns la mijlocul terenului, unde s-a şi prăbuşit Ekeng.

Informațiile de până acum din "cazul Ekeng":

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
tb73
tb73  •  07 Mai 2016, 09:24

Dumnezeu sa il odihneasca si sa ii intareasca pe suporterii greu incercati ai lui Dinamo!!! Mare pacat pentru un baiat asa de tanar si de perspectiva.... :((((

gabonne1982
gabonne1982  •  07 Mai 2016, 09:18

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca !

travka
travka  •  07 Mai 2016, 08:56

Ce trist...băiat asa tânăr...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează