FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO EXCLUSIV Rusescu-ȘOC » Imagine tulburătoare la 15 ani de la accidentul groaznic pe care l-a avut

Articol de , - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 09:00

Raul Rusescu a oferit imaginea Derby-ului de duminică dintre Dinamo și FCSB, 1-1: pe piciorul său drept se văd mai bine ca niciodată urmele unui accident teribil pe care l-a avut în urmă cu 15 ani.

A intrat pe teren abia în minutul 90 al Derby-ului cu Dinamo. Nu a avut timp să se remarce cu ceva anume în prelungiri, însă Raul Rusescu a fost cel care a oferit o imagine realmente şocantă duminică seara.

Fotoreporterul GSP, Ştefan Constantin, i-a pozat în detaliu piciorul drept, cel la care atacantul a suferit o accidentare horror când era încă junior, la Râmnicu Vâlcea. Imaginea arată pulpa şi spatele genunchiului lui Raul, care par desprinse din filmele SF.

Ele sunt, practic, semnele unui accident groaznic în care el a fost implicat când avea numai 14 ani. Se ducea cu autobuzul la unul dintre antrenamentele grupei de copii şi juniori de la Rm. Vâlcea. Uşile autobuzului l-au prins pe Raul, care a căzut, iar pulpa dreaptă i-a fost efectiv dislocată. Acum, cicatricele sunt la vedere.
Recuperarea a fost greoaie. Trei luni nici nu s-a dat jos din pat, iar în urmă cu câţiva ani, Rusescu s-a referit scurt la acel moment: "Sunt nişte amintiri terifiante!". 

2012
 e anul în care Rusescu a câştigat trofeul de Fotbalistul român al anului în Ancheta Gazetei Sporturilor, când i-a devansat pe Chiricheş şi pe Torje 

1
an şi două luni, între iunie 2017 şi august 2018, Rusescu n-a bifat niciun meci oficial

În ultima lună a jucat ca boxerii

box

Şi Sânmărtean are genunchi horror

În momentul în care a fost prezentat la FCSB, în urmă cu aproape 5 ani, Lucian Sânmărtean a oferit şi el o imagine care lăsa să se vadă problemele pe care le-a avut în carieră. Genunchiul drept prezenta o gâlmă de mari dimensiuni, ca şi cum o minge de ping-pong i-ar fi fost introdusă în genunchiul drept. 

sanmartean

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
1969942766395016
Sarian Lacrima  •  13 Noiembrie 2018, 14:15

Nu cunosc dacă dl. Rusescu a fost operat - suturat de medici s-au a lăsat să se vindece de la sine, dar să știți că mie mi-a distrus ortopedul mâna dreaptă - acum strâmbă - după o fractură în zona încheieturii! Trei degete sut drepte și rigide fără funcționalitate. mai mult, mi-au spus la spital, după ce au văzut ce au făcut, că sunt arhitect și ar trebui să apreciez asimetria! Ulterior, un chirurg mi-a spus că mâna se poate opera pentru estetică, dar funcționalitatea nu va fi recuperată absolut de loc. Acopăr încheietura cu o manșetă pt tenis pt „estetică” iar degetele median și index arată mereu V de la Victorie, degetul inelar agață și dărâmă obicte :) ...și am dat mălaiul pt această realizare a ortopedului.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Noiembrie 2018, 11:33

Asta pentru că nu a fost operat și suturat în urma a ce s-a întamplat ! A lăsat să se vindece așa....

moartea.din.vaslui
moartea.din.vaslui  •  13 Noiembrie 2018, 11:03
Postat de valyomanyd pe 13 Noiembrie 2018, 10:22

rusescu si talentul, iosif si inteligenta.. hahahaha...

O iei chiar așa, de dimineață, pe ulei???

Vezi toate comentariile (7)
Comentează