FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 4-1

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Todoran în direct: „Vom fi ucigători!” » Niciun închizător!

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 4-1. Gigi Becali, patronul vicecampioanei, a stabilit cum va arăta echipa de la mijloc în sus după ce Florinel Coman și Darius Olaru vor fi la capacitate maximă. +35   FOTO
FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 4-1. Gigi Becali, patronul vicecampioanei, a stabilit cum va arăta echipa de la mijloc în sus după ce Florinel Coman și Darius Olaru vor fi la capacitate maximă.

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2021 00:25 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 00:43

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 4-1. Gigi Becali, patronul vicecampioanei, a stabilit cum va arăta echipa de la mijloc în sus după ce Florinel Coman și Darius Olaru vor fi la capacitate maximă.

Gigi Becali regretă un fotbalist din Liga 1: „Zici că e Maradona! El dă golurile, el dă pasele. Mă făcea campion 4 ani la rând”
FCSB - CSU Craiova 4-1
Gigi Becali regretă un fotbalist din Liga 1: „Zici că e Maradona! El dă golurile, el dă pasele. Mă făcea campion 4 ani la rând”

Gigi Becali, după FCSB - Universitatea Craiova: „Cu CFR va fi și mai rău!”

„Nu mai știu de când n-am mai jucat atât de bine, dar eu am fost mulțumit și de meciurile cu Botoșani și Șahtior. Moruțan s-a mutat la Domnești și are foarte mare valoare acum. Doar am vrut să-l atenționez. N-are cum să lipsească din primul 11. 

O să joace Olaru și Moruțan interi, Coman în stânga, Tănase vârf, Tavi Popescu în dreapta. Și Olaru între Cordea și Moruțan.

Când e mingea numai la tine, n-ai nevoie să te aperi. Eu zic că echipa asta nu mai poate fi învinsă, e prea puternică. Suntem ucigători cu mingea la noi! Cu CFR poate va fi și mai rău decât a fost cu Craiova!”, a declarat Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Darius Olaru și Iulian Cristea
Dragoș Bon
+31 FOTO

Gigi Becali, patron FCSB: „Pe Vinicius l-am adus, avem nevoie de un lot mare”

„Vom schimba apărarea acum, pentru că jucăm din 3 în 3 zile. Alexandru Crețu va rămâne punct fix. Da, l-am adus pe Vinicius. Nici Crețu, nici Vucur nu dau cu capul. Până nu găsesc unul care să dea cu capul, nu mă opresc!

Când iei unul liber, te mai interesează dacă mai poate? Riști 180.000 de euro. Trebuie să avem lot mare ca să facem față. Probabil că vor juca Vinicius cu Alex Crețu. Dar îi vom schimba. De exemplu, fundașii laterali vor fi schimbați joi, vor juca Vali Crețu și Radunovic”, a mai spus Becali.

Recent, m-a întrebat o persoană cât vreau pe Olaru. Eu i-am spus că vreau 10 milioane. M-a întrebat dacă mai las din preț, am zis că nu. Atunci, au luat pe altcineva. Nu vreau să-l vând acum! Nu mă interesează. Vreau să fac o echipă și să intru în Ligă la anul
Gigi Becali, patron FCSB

Dacă Iulian Cristea face o asemenea greșeală cu Șahtior, trebuie să plătească. L-am descoperit azi pe Șerban, superfundaș stânga ofensiv! Pe Dumiter l-am schimbat cu Oaidă ca să nu luăm gol. Mi-a plăcut Dumiter, mi-a plăcut și de Ondrasek. A dublat bine
Gigi Becali, patron FCSB

Cele mai tari imagini din partida FCSB - CS Universitatea Craiova:

Darius Olaru și Iulian Cristea
Dragoș Bon
+31 FOTO

Peluza Nord, din nou alături de FCSB:

Clasamentul actualizat din Liga 1

Citește mai multe știri despre întâlnirea FCSB - Universitatea Craiova:

GOLAZO! Moruțan a marcat golul începutului de sezon

FCSB - CSU Craiova 4-1. Olimpiu Moruțan, show total la interviuri: „Am jucat prost ca să mă lase nea Gigi mai ieftin”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
muzzi
muzzi  •  26 Iulie 2021, 20:17

sa nu cumva sa ai dreptate, nea Gee Gee McCall! da` in sensul celalalt decat crezi matale! ca mereu ai zis ca faci si dregi si au dat franarii cu voi de pamant pe unde v-au prins! usurel cu pianu` pe scari!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  26 Iulie 2021, 13:25

Bayern dadea 8-0 , 10-0 ...dar la noi se opresc dupa 2-3 goluri sa nu faca de ras figurantii de pe teren ! Cicaldau le-a trasmis sa faca on figura frumoasa....aseara a fost una dintre figurile Craiovei....

ray51
ray51  •  26 Iulie 2021, 10:30

Eu zic sa-l punem selectioner pe Becali. Primarul capitalei pe Becali. Sef la Casa de Pensii pe Becali. Responsabil cu ursii, lupii si oile tot pe Becali. Sa se organizeze o competitie interna de gargarisme numita Becaliada. Patriarhia Romana sa-l ia consilier tot pe Becali, s.a.m.d.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează