FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO FCSB e Steaua în Spania » Marca nu ține cont de marca lui Talpan

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 18:58

Jurnaliștii spanioli de la Marca nu țin cont de faptul că Steaua și-a schimbat numele în FCSB și continuă să păstreze vechea denumire a formației roș-albastre.

Cea mai citită publicație de sport din Spania a realizat o hartă interactivă a echipelor ce vor juca în tururile preliminare ale Ligii Campionilor în următorul sezon.

Spaniolii le-au bifat cu un cerculeț roșu pe Viitorul și FCSB, însă în dreptul roș-albaștrilor au scris numele Steaua București alături de vechea siglă, deși echipa care a terminat pe locul 2 în România și-a schimbat denumirea în acest an.

Gigi Becali a fost nevoit să schimbe numele echipei sale în FCSB după ce justiția românească l-a obligat în momentul în care a pierdut procesul cu MApN, instituție reprezentată de Florin Talpan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  26 Mai 2017, 06:20
Postat de nebraska pe 25 Mai 2017, 19:11

Sigur,daca-r asculta cineva de dorintele unui prost.

Mai, necajitule, te chinuie talentul... Dar e greu cu scrisul asta, nu-i ca racnitul in peluza. Iti repet, poate se prinde de tine (desi e tare greu...): lasa spatiu dupa semnele de punctuatie. In plus, ”daca-r” e acceptat doar in coregrafiile din Groapa, ca nimeni nu zice ”dacă-r”. In limba pe care o faultezi la greu se scrie ”dac-ar”. Hai, te las să te pregatesti...

para.para
para.para  •  25 Mai 2017, 22:26
Postat de liviuemil pe 25 Mai 2017, 19:21

Esti chior rau daca nu vezi fotografia.

Care fotografie ba? Aia facuta in photoshop ca sa va manipuleze non-stop ca oricum nu va mai reveniti.

magura
magura  •  25 Mai 2017, 21:57
Postat de Mihai Tudose pe 25 Mai 2017, 20:22

Nici o instanță din lume nu ma va putea face sa nu numesc STEAUA, cea mai iubita echipă din ROMÂNIA. Acea preveder a instanței ar trebui sa se refere doar la inscrisuri oficiale pana la rezolvarea definitivă a cazului. Vad multa răutate si multe jigniri in unele comentarii , frustrările unt mari cand unora le lipsesc performantele ani la rand,dar nu e OK.

O numesti doar tu. Oficial este fcsb, iar aia din Spania nu sunt la curent cu schimbarea denumirii.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează