FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CFR CLUJ

EXCLUSIV Jucători „ținuți în întuneric”! Detalii incredibile înainte de FC Argeș - CFR Cluj

Pentru FC Argeș, prezența în play-off-ul Ligii 1 mai mult a zdruncinat clubul decât să producă o descătușare / Sursă foto: GSP +14   FOTO
Pentru FC Argeș, prezența în play-off-ul Ligii 1 mai mult a zdruncinat clubul decât să producă o descătușare / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2022 13:25 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 14:39

Detalii incredibile ies la iveală înaintea meciului dintre FC Argeș și CFR Cluj. În plină cursă de cucerire a unui nou titlu, ardelenii întâlnesc o echipă care n-a fost înștiințată de conducere că poate ajunge în Europa și de pe locul 4! Sub protecția anonimatului, un fotbalist din vestiar a dezvăluit că jucătorii habar n-aveau de această posibilitate, adică nu știu exact pentru ce joacă în această seară!

  • FC Argeș - CFR Cluj se joacă astăzi, de la ora 20:30, liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport.

Alb-violeții au încasat opt goluri în ultimele două partide, fiind acuzați că ar fi deja cu gândul în vacanță. Meciurile echipei lui Prepeliță au fost decise de gafe incredibile. 

Fotbaliști piteșteni au dezvăluit sub anonimat că nu au fost înștiințați de conducere că locul 4 le-ar putea asigura, într-un scenariu favorabil, prezența în preliminariile Conference League! Momentan, echipa e ultima în play-off, însă distanța față de FC Voluntari e una recuperabilă, de doar trei lungimi.

Fotbalistul pe care Becali a irosit 1,2 milioane de euro lucrează acum pentru o firmă de curățenie: „Nu eu am greșit. E foarte greu să fii fotbalist la FCSB”
DEZVĂLUIRI
Fotbalistul pe care Becali a irosit 1,2 milioane de euro lucrează acum pentru o firmă de curățenie: „Nu eu am greșit. E foarte greu să fii fotbalist la FCSB”

Amatorism la FC Argeș: jucătorii nu știu pentru ce joacă exact diseară!

Cum informația nu le-a fost transmisă dinspre șefi, jucătorii Argeșului au devenit veritabili sparring-partneri în meciurile de până acum, ei reușind o singură victorie în play-off, 1-0 cu FC Voluntari.

În esență, piteștenii își doresc să joace în Europa, ba chiar s-au lăudat recent că au primit licența pentru participarea în cupele europene. Însă speranțele lor gravitau în jurul câștigării Cupei României, obiectiv ce pare aproape compromis în acest moment, după înfrângerea cu Voluntari din turul semifinalei Cupei, 0-2. Returul e pe 11 mai.

Ipostaza de care poate profita FC Argeș: CSU Craiova să-și adjudece Cupa, situație în care nu oltenii, ci următoarea echipă din clasament ar lua parte la barajul de Conference contra echipei din play-out.

Nici CFR nu e la curent că FC Argeș are o miză!

Culmea, surse autorizate din Gruia dezvăluie că nici oamenii de la CFR Cluj, adversarii de astăzi ai Piteștiului, nu sunt conștienți de faptul că partida ar trebui să aibă o miză importantă și pentru FC Argeș. Ardelenii vin în Trivale cu gândul să obțină o victorie de etapă, care să-i ducă mai aproape cu un pas de titlu.

FC Argeș, preocupată de sărbătoare, nu de obiectiv

Dacă situația din clasament nu-i preocupă prea tare, oficialii de la FC Argeș au pregătit toată săptămâna evenimentul comemorativ care va avea chiar loc astăzi, înaintea meciului cu CFR. Piteștenii celebrează aniversarea a 50 de ani de la titlul din 1972, pregătind o serie de momente speciale pe durata zilei. 

Mai mult, jucătorii lui Prepeliță vor evolua contra CFR-ului într-un echipament retro, replică după tricourile din urmă cu cinci decenii.

+10 FOTO

Ultimele două rezultate sunt de noaptea minții pentru noi. Nu știu ce s-a întâmplat, echipa e deja în vacanță. Sperăm să-i recuperăm mental până la meciul din Cupă cu FC Voluntari și acolo să găsim o soluție și să întoarcem acel rezultat. Obiectivul fiind atins, unii jucători, 7-8 la număr, dacă nu chiar 10, au intrat deja în vacanță, iar gândul lor nu mai e la Pitești. Ei și-au luat deja bilete de avion. 

- Viorel Tudose, sponsor FC Argeș, la GSP Live

VIDEO Viorel Tudose, sponsorul piteștenilor, îi pune la zid pe fotbaliști: „Noptea minții! Au intrat deja în vacanță, e inadmisibil!”

Citește și alte știri de actualitate:

Cât de mult merită FCSB titlul? Clubul lui Becali ar putea ajunge într-o postură incredibilă!

FOTO FC Argeș își schimbă echipamentul pentru meciul cu CFR Cluj » Surpriza pregătită fanilor, într-o zi istorică

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
albvioletforever
albvioletforever  •  07 Mai 2022, 23:37

Nu au nici echipa de Europa si nu vor avea nici stadion. Unde sa joace ca stadionul se demoleaza de la toamna? Sa dea bani la chirie ca sa manance bataie de la o echipa europeana. Nu are niciun Dumnezeu. Nu are sens. Uite ce are sens. Mioveni sa fuzioneze cu CSA iar CSA va juca de la anul in Liga 1. Primaria din Mioveni si Pitesti sa sustina numai FC Arges, iar FC Arges va juca pe stadionul din Mioveni pana se construieste cel nou. Costa mult sa ai o echipa in Liga 1. Nici Mioveni nici Pitesti nu au bani necesari. Dar impreuna pot sa aiba o echipa bunicica de Liga 1.

1126914314145537
Marin-costin Garbo  •  07 Mai 2022, 17:35

Daca bate Voluntari pe Farul ce-i sfatuiti pe FC ARGES sa-si odihneasca jucatorii cu CFR pentru semifinala cupei cu VOLUNTARI LOGIC NU ??? sau aveti alte scopuri !!!

pirusis
pirusis  •  07 Mai 2022, 17:30

Nu va e rușine? În meciurile cu CFR de când am intrat în prima divizie nu am luat nici măcar un punct. Pe fcsb chiar i-am bătut odată și am făcut câteva egaluri. Nu-mi vine sa cred ca îmi doream sa pierdem azi sa nu va încurcam. Acum sper sa luam cel puțin un punct.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează