FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO » FCSB nu e Steaua! Două schimbări majore operate de echipa lui Gigi Becali noaptea trecută

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2018 09:23

La o săptămână după decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, conform căreia Armata și-a recuperat definitiv numele și marca "Steaua", echipa lui Gigi Becali a făcut două schimbări decisive.

Atât contul de Facebook, cât și cel de Instagram al echipei de pe locul 2 din Liga 1 au fost redenumite din "FC Steaua București" în " FCSB".

Totuși, în cronicile meciurilor postate pe site-ul oficial al roș-albaștrilor apare denumirea de "Steaua". De asemenea, și site-ul oficial al clubului a rămas neschimbat, "www.steauafc.com", însă numele care apare pe site e FCSB.

fcsb

CSA cere prejudiciu de 37 de milioane de euro

CSA Steaua continuă războiul cu FCSB în dosarul privind prejudiciul pe care echipa lui Becali l-a provocat folosind marca Steaua, din 2004 până în 2014. Instanța va decide pe 23 mai dacă Gigi Becali va trebui să plătească prejudiciul pentru cei 10 ani sau doar pentru 3 ani, așa cum dorește omul de afaceri.

Pe 5 septembrie ar urma să înceapă procesul propriu-zis pentru prejudiciu. Totul depinde de ce va hotărî instanța pe 23 mai, adică dacă Becali să plătească prejudiciul pentru 3 ani sau pentru 10 ani către CSA.

37.000.000 €e prejudiciul pe care-l cere CSA de la FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
10202925648180625
Eugen Qy  •  13 Mai 2018, 10:20
Postat de poison_3 pe 12 Mai 2018, 16:00

Usor, usor, se va face corectura si la Uefa, iar tânăra echipă FC FCSB (se citeste FîCîSîBî) va ramane o simplă echipa ilfoveana.

Usor usor se va numi FC FCOBV, adica aconimil de la Fc Fac Ce-mi Ordona becali si vasi !!!

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  12 Mai 2018, 22:15
Postat de poison_3 pe 12 Mai 2018, 16:08

Vezi că echipa ta se numeste Fotbal Club FCSB, unde FCSB nu înseamnă nimic. E cel mai stupid nume de echipă, bate și echipele finlandeze gen RoPs, TPS etc. E o PORCĂRIE de nume, ca și echipa de altfel. Dacă Steaua e echipa Armatei, Dinamo a M.A.I., despre FC FCSB se poate spune cu siguranță că este echipa infractorilor. PS: și e din Ilfov, nu din Bucuresti.

Un nume mai frumos este Knatspirnuffelag, cea care a produs cea mai mare rusine pe care a patit-o o echipa romaneasca si care nu va mai fi egalata niciodata. *** voi la play out si comenteaza, aici sunt echipele de top din Ro, creme de la creme nu cei care lupta pt evitarea retrogradarii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison_3
poison_3  •  12 Mai 2018, 16:08
Postat de Viorel Stelistul pe 12 Mai 2018, 13:00

Din nou se gudura pe lângă Steaua câinele comunitar devenit subit neo-broaska! In lipsa acută de materie cenușie, patrupedul nu înțelege ca echipa Steaua se afla in Liga a I-a din 1947 pana in prezent, fără sa se desființeze, retrogradeze, fără insolventa, faliment. Intr-un cuvânt: continuitate. In tot acest timp a avut nume diferite, iar acum se numește Fcsb, adică FC Steaua București. E greu de inteles si acceptat pt cei cu echipe insolvente si falimentare ca Steaua a rămas mereu cea mai buna echipa din fotbalul romanesc. In rest amănunte nesimnificative!

Vezi că echipa ta se numeste Fotbal Club FCSB, unde FCSB nu înseamnă nimic. E cel mai stupid nume de echipă, bate și echipele finlandeze gen RoPs, TPS etc. E o PORCĂRIE de nume, ca și echipa de altfel. Dacă Steaua e echipa Armatei, Dinamo a M.A.I., despre FC FCSB se poate spune cu siguranță că este echipa infractorilor. PS: și e din Ilfov, nu din Bucuresti.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează