FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șefii lui Dinamo exultă: „Am câștigat un jucător! Hai să vedem și partea pozitivă”

Giafer (nr. 24) s-a impus la Dinamo
Giafer (nr. 24) s-a impus la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2021 19:37 / Actualizat marti, 27 iulie 2021 21:10

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, este foarte mulțumit de prestațiile lui Deniz Giafer (20 de ani, fundaș central), debutant în acest sezon de Liga 1.

„E greu la Dinamo, dar trebuie să luăm și lucrurile pozitive. Nu putem să facem transferuri, așa că am promovat jucători de la echipa a doua, jucători foarte tineri, au debutat cu FCU Craiova Diniță, Țone.

În plus, am câștigat un fotbalist în acest sezon, pe Giafer. A jucat aproape fără greșeală la Craiova, cu o siguranță demnă de un jucător de 26 de ani! E un lucru bun. Acești jucători tineri n-ar fi avut șansa să debuteze în alte condiții.

Dudea s-a accidentat la încălzire înainte de partida cu FCU Craiova. El s-a antrenat puțin timp cu noi, n-a rezistat ritmului. Ne lipsește și Ricardo Grigore, care e la Tokyo”, a declarat Mureșan în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Giafer a fost la un pas de Benfica

Șefii lui Dinamo exultă: „Am câștigat un jucător! Hai să vedem și partea pozitivă”
Giafer a fost integralist la Dinamo în primele două runde

Deniz Giafer, crescut în Ștefan cel Mare, fost campion la juniori, nu avea experiență competițională la nivelul primei ligi până în acest sezon. Mircea Rednic l-a adus în premieră la prima echipă în 2018, dar, în afara unor amicale, nu a jucat pentru Dinamo. 

În urmă cu patru ani, a fost la un pas să semneze cu Benfica Lisabona, iar clubul să încaseze 200.000 de euro de pe urma tranzacției. Afacerea a picat în ultimul moment, cu toate că lusitanii își dăduseră acordul pentru transfer.

Adrian Mititelu Jr. după FCU Craiova - Dinamo 1-0: „Am surclasat-o pe Dinamo” » Cine l-a impresionat: „Rupe!”

Cele mai tari imagini din FCU Craiova - Dinamo:

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+42 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Mutu, după ce a bătut-o pe Dinamo: „De-abia îl aștept pe Reghe!”

Dario Bonetti a identificat principala problemă a lui Dinamo: „Ne este imposibil!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
robotucigas
robotucigas  •  29 Iulie 2021, 02:11

Mie îmi pare rău de acești jucători. Le sunt furați bani cu japca, când vor sa plece la mai bine ca au și ei o vârstă vine acest grețos sa spună ca nu au voie. Duceți-vă în B și faceți echipă, reveniți în liga 1-a, dar nu va bateți joc de copii ăștia. Frate am zis ca Dinamo trebuie sa stea în a, ca este un brand. Dar ce fac în ultimul timp, este de ***, doar minciuna și bătaie de joc spre jucători. Trebuie sa se schimbe ceva în România, nu aveți bani, duceți-vă ca și Craiova în liga a 2-a sau a 4-a. Faceți ceva și va mai bateți joc, Dumnezeu vede asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1055240751327676
Razvan Razvan  •  28 Iulie 2021, 03:56

Schimbările au fost forte inspirate. Ca altfel luau 3.dar cred. Ca uni de pe aici sau uitat la La alt...

1055240751327676
Razvan Razvan  •  28 Iulie 2021, 03:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează