FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TÎRGU MUREŞ - GAZ METAN 1-0

FOTO&VIDEO Final însîngerat la Tîrgu Mureş » Lovit de Ghionea, Markovici s-a ales cu entorsă de coloană vertebrală cervicală

Captură Digisport +16   FOTO
Captură Digisport

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 aprilie 2012 15:20

UPDATE ora 12:50 Testele medicale au dezvăluit că Markovici a suferit o entorsă de coloană vertebrală cervicală. Doctorii au precizat că, după control, jucătorul a părăsit spitalul fără acordul lor: ”Examenul la computerul tomograf a ieşit negativ. A suferit o entorsă de coloană vertebrală cervicală, fără să-i fie afectată măduva spinării, i s-a recomandat repaus de 10-14 zile şi i-a fost pus un guler moale. Era lovit şi la torace. Sîngerarea de la cap provine de la o plagă, dar nu e gravă, scalpul sîngerează foarte tare de obicei. A fost examinat de un medic ortoped şi de un chirurg şi ar fi trebuit să îl vadă şi un neurochirurg, dar a plecat la miezul nopţii, fără aviz medical, din spital”.

UPDATE ora 0:40 Markovici a părăsit spitalul, după alte investigaţii care nu au relevat vreo problemă serioasă. "La ultima fază am sărit la minge, iar Ghionea m-a lovit la cap, din stînga, cu cotul. Nu ştiu de ce a făcut asta. După ce s-a terminat meciul, m-am dus spre arbitru şi atunci am văzut că sînt plin de sînge. Mă doare şi gîtul, cred că am o entorsă", a declarat jucătorul pentru GSP.ro

UPDATE ora 23:00 Markovici a fost dus la Spitalul de Urgenţă Tg. Mureş şi a avut nevoie de cîteva puncte de sutură pentru a i se închide rana de deasupra urechii. Jucătorul nu şi-a pierdut în nici un moment cunoştiinţa, nici pe teren, nici la spital, iar medicii au precizat că nu e nimic grav şi că Markovici va fi foarte probabil trimis acasă după efectuarea unei tomografii.

VEZI AICI VIDEO!

**********************

Nervii au cedat în finalul partidei de la Tg. Mureş, cîştigată de gazde, 1-0, gol Astafei (61). În urma unui duel aerian în care Ghionea l-a lovit cu cotul pe Markovici, jucătorul sîrb de 25 de ani s-a ales cu capul spart în zona tîmplei.

Arbitrul tocmai fluierase finalul jocului cînd Markovici s-a ridicat furios şi s-a dus să-i ceară socoteală ex-stelistului. În acel moment s-a iscat o bătaie generală, fundaşul lui Gaz Metan fiind bruscat de doi membri ai staff-ului gazdelor, care l-au împins şi l-au tras de păr.

La cîteva momente după aceste incidente, Markovici s-a prăbuşit pe gazon şi a avut nevoie de intervenţia echipei Smurd. Medicii i-au pansat rana, i-au imobilizat gîtul şi i-au pus perfuzii fundaşului, apoi l-au urcat în ambulanţă şi l-au dus la spital.

Trei jucători au fost eliminaţi în urma altercaţiilor de "centralul" Dragoş Istrate: Ghionea de la Tg. Mureş, respectiv Buchta şi Avram de la Gaz Metan.

"S-au dat cap în cap, Ghionea mi-a zis că nu l-a lovit cu pumnul aşa cum au acuzat cei de la Mediaş. Să nu lăsăm ca acest incident să umbrească jocul", a comentat antrenorul gazdelor, Ioan Ovidiu Sabău, la DigiSport Special. 

"Am văzut doar o luptă surdă. Portarul a stat pe jos cinci minute, au fost 6 schimbări, iar arbitrul a dat doar 3 minute de prelungire. Putea să dea măcar 4 să arate că are bun simţ. Să ne scoată din campionat, să facă ce vor",a declarat Pustai, vizibil nervos, la DigiSport Special.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (107)
bukkosibarna
bukkosibarna  •  07 Aprilie 2012, 21:06

VICTORIE MERITATA,FCM TG-MURES A MERITAT VICTORIA.

raulviola21
raulviola21  •  07 Aprilie 2012, 16:50

@ioanna.mee La acel meci invocat de tine a fost un duel pentru minge, cei doi jucatori lovindu-se cap in cap. Aici Ghionea il loveste cu cotul pe Markovici, este o faza diferita. Markovici sangera de zor si totusi gunoaiele acelea din staff-ul celor de la Targu Mures l-au lovit cand era cazut. Cum zicea si dannicola, ce masuri s-au luat?Nu s-a luat nici o masura. Rusine!!

ioanna.mee
ioanna.mee  •  07 Aprilie 2012, 15:34
Postat de raulviola21 pe 07 Aprilie 2012, 12:10

Eu daca as fi fost in locul lui Markovici probabil ca as fi avut o reactie identica. Foarte urata mi s-a parut reactia celor de la Targu Mures fiindca s-au bucurat de victorie cand un jucator advers avea capul spart si a fost dus cu targa de pe gazon.

Aha, si ce vroiai sa faca??? FCM-Astra, Astafei scos cu AMBULANTA de pe teren, ai vazut tu acolo vreo alta reactie la final din partea celor de la Astra?? Sau ai vazut sa le para rau pt ceea ce s-a intamplat?? tiganasu nici macar NU si-a cerut scuze, nici in ziua de azi de la Victoras...A fost o victorie meritata si era LOGIC sa se bucure si ei, dar si noi suporterii !!

Vezi toate comentariile (107)
Comentează