FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT

FOTO Campionul simulărilor s-a retras! Ce a făcut Florin Tănase la meciul cu Hermannstadt

Captură TV Telekom Sport +5   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 20:45

Florin Tănase (24 de ani) a surprins la meciul dintre FCSB și Hermannstadt, când a preferat să continue un atac, în loc să simuleze la două dueluri în careul advers.

Recunoscut drept un expert în simulări, mai ales în careul advers, Tănase a luat o acțiune pe cont propriu în minutul 40. Jucătorul celor de la FCSB a fost aproape de gol la o fază la care avea șanse mari să îl păcălească pe arbitru, dacă ar fi căzut la unul dintre cele două dueluri din careul advers.

Mai întâi a trecut de un fundaș advers care l-a dezechilibrat, însă a continuat să accelereze spre poartă. Apoi, când l-a driblat pe portarul Căbuz, acesta a părut că îl agață cu mâinile de picioare. Tănase a ales să continue faza și a șutat puțin pe lângă poartă.

7 goluriîn 21 de meciuri a înscris Florin Tănase pentru FCSB în acest sezon de Liga 1

Vezi și:

FCSB - HERMANNSTADT // FOTO Ilie Năstase a atras toate privirile pe Arena Națională! Vestimentația nonconformistă cu care a apărut

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mosvasile
mosvasile  •  12 Februarie 2019, 08:49

Nu zic ca fcsb nu are cativa jucatori bunicei,dar-s-a vazut si in meciul de aseara-specialitatea casei ***Portarul Cabuz-de ex.-este jucatorul Viitorului,el fiind doar imprumutat la Sibiu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  12 Februarie 2019, 08:45

La simulari ,Tanase e la concurenta cu Gnohere-care e si foarte vehement cu arbitrii!

iobag
iobag  •  11 Februarie 2019, 23:44

Expert? :))) Lacatus era expert la caderi in careu. Joao Pinto era artist. Daca se arunca ca prostul la fiecare atingere nu inseamna ca e expert. Tanase nu e expert in nimic

Vezi toate comentariile (7)
Comentează