FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 2-1

FOTO Gestul care l-a dat de gol pe Contra » "Guriță" are același comportament ca "Cholo" în fața propriilor suporteri

Captură TV Digi Sport +4   FOTO
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 17 aprilie 2017 09:52

Dinamo s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Viitorul, scor 2-1, însă Cosmin Contra s-a zbătut ca un leu în spațiul tehnic.

În timpul meciului antrenorul dinamovist a simțit momentele mai slabe ale echipei sale și de fiecare dată a cerut sprijinul propriilor suporteri.

Gesturile pe care Contra le-a făcut spre Peluza Cătălin Hîldan amintesc de felul în care Diego Simeone, tehnicianul lui Atletico Madrid, cere ajutorul suporterilor spanioli atunci când echipa se află la ananghie.

De altfel, Cosmin Contra chiar a primit porecla "Cholo" în momentul în care a ajuns la Dinamo, fiind asemănat de propriii jucători cu Diego Simeone.

"Victoria e pentru toți dinamoviștii, cărora le-am făcut un cadou. Am știut să suferim", a declarat Contra după meci.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
xftw
xftw  •  17 Aprilie 2017, 13:57
Postat de bigdeal pe 17 Aprilie 2017, 13:11

Vorbesti de manelisti, tu care scrii "dzeu" :))) Dar spune-mi te rog, Adi Mutu, Patrick Petre, Nedelcearu, Stelu Filip (lista poate continua dar nu mi-ar ajunge caracterele) ce gen de muzica prefera?

"d-zeu" are o mica legatura cu un mesaj afisat de stelisti. Cauta si o sa vezi.

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  17 Aprilie 2017, 13:46
Postat de saviola2_8 pe 17 Aprilie 2017, 12:27

:)))) el cholo,si,si :))))) diez anos sin campeonato :-) :-) :-)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigdeal
bigdeal  •  17 Aprilie 2017, 13:11
Postat de Adi Mitrea pe 17 Aprilie 2017, 12:14

Fcsbisti obosiți nu aveti dzeu nu aveti stadion, suporteri, jucători , antrenori , nu a rămas nimic.decat lesinati ca tine *** injectati cu manelism si prost gust.provoci sila mai copile.du te si ascunde te.

Vorbesti de manelisti, tu care scrii "dzeu" :))) Dar spune-mi te rog, Adi Mutu, Patrick Petre, Nedelcearu, Stelu Filip (lista poate continua dar nu mi-ar ajunge caracterele) ce gen de muzica prefera?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează