FOTBAL  »  Superliga  »  STADIONUL GHENCEA

FOTO EXCLUSIV Ghencea, bun de arat și semănat :) » Am fost astăzi la stadionul Stelei, la 4 luni de la startul demolării, iar lucrările sunt în toi

Foto: Vlad Nedelea +13   FOTO
Foto: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 13:21

Reporterul GSP a mers sâmbătă la stadionul Ghencea pentru a vedea în ce stadiu sunt lucrările începute în august la arena care ar trebui să fie gata pentru Euro 2020.

Pe câmpul cenușiu, dezolant de gol, muncitorii continuă să sape pentru a scoate pământul, iar într-o parte a stadionului, unde cel mai probabil va fi parcarea subterană, s-a "forat" mai adânc.

Se preconizează ca la începutul primăverii să se înceapă și turnarea fundației. În tot acest timp, la stadioanele Dinamo și Rapid lucrările încă n-au început, chiar dacă și ele trebuie să fie gata în 2020.

1 +14 FOTO

Asociația Steliștilor 1947 anunță că proiectul noului stadion Steaua a suferit câteva modificări și că arena nu va mai arăta exact așa cum CNI a anunțat inițial. 

Sursa citată a prezentat o schiță după cum ar urma să arate noua arenă a roș-albaștrilor. CNI n-a făcut însă deocamdată niciun anunț oficial cu privire la modificările care ar avea loc la proiect. 

Cum ar urma să arate arena conform ultimelor modificări:

Iată simularea celor de la AS 47:

stadionul steaua

Cum arăta proiectul inițial anunțat de CNI:

stadion steaua 2

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
107655353408161
Nicusor Potop  •  06 Ianuarie 2019, 08:55

La titlu, o eroare: liga 4, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  05 Ianuarie 2019, 20:58

Reporterul hartiei de impachetat peste are in cap doar fcsb si jiji becali. Drept dovada sta faptul ca habar nu are, dar nici nu se documenteaza ca un proiect aprobat si semnat de guvern nu mai poate suferi niciun fel de modificare. Dar nah, de unde sa stie consumatorul de branza de la palat.

peluza
peluza  •  05 Ianuarie 2019, 18:24

Foarte frumos stadionul! Eu totusi nu cred ca va arata ca proiectul 2, din ce am auzit e fostul proiect cu niste modificari. Nu va arata ca Arena Nationala la exterior. E imbucurator ca se reconstruiesc Steaua, Dinamo si Rapid.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează