FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Imaginile săptămânii! Gigi Becali a ieșit pe stradă cu doi saci de bani de la bancă :O

FOTO: Captură @SpyNews +5   FOTO
FOTO: Captură @SpyNews

Articol de GSP - Publicat joi, 25 aprilie 2019 18:37

Gigi Becali e unul dintre cele mai notorii personaje din România. Patronul celor de la FCSB a fost astăzi surprins de paparazzi în timp ce ieșea cu doi saci de bani dintr-o agenție bancară.

Gigi Becali pare să se pregătească pentru Paște. Conducătorul vicecampioanei României, recunoscut pentru donațiile făcute în această perioadă, a fost surprins de spynews.ro la o agenție bancară din zona Dorobanți. Becali a ieșit după câteva minute cu doi săculeți încărcați cu bani.


+6 FOTO
Foto: spynews.ro

Cu oile prin Pipera 

Nu e singura dată când Gigi Becali a acaparat atenția presei cu apariții inedite. În luna martie a acestui an, latifundiarul a fost filmat conducându-și turma de oi și blocând trafiul în Pipera. Vezi AICI imaginile. 

Citește și: 

Curtea de Apel București a dat o nouă decizie în disputa dintre Florin Talpan și Gigi Becali » Chichița la care a apelat FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
10211549839260974
Cosmin Tincu  •  21 Iunie 2019, 22:55

cine a scris tampenia asta si trimite link la un articold din data de 25 aprilie , ori e prost ori e nesimtit .

802979939873029
Jack Willson  •  26 Aprilie 2019, 12:46
Postat de Danezul Gramada pe 25 Aprilie 2019, 23:07

Bai Jack fraiere,daca Gigi achita salariile la Astra pai cfr are mult de achitat lui Sepsi. Patru din campionat plus una din cupa. Sa nu mai vorbesc ca2Hagi si-a dat viata cu Steaua si cu *** a uitat fotbalul. Si dupa egalul cu Steaua se plangea ca merg la cfr obositi ca ia alergat Steaua. Nu erau obositi pt meciul din cupa Craiova,ei erau obositi deja pt meciul cu ***. Asta deja e scuza pt meciul pe care il vor pierde cu cfr. Mai *** *** fraierilor ca Hagi a facut blat cu Steaua. A naibii blat,lea luat 4 pct din 6.

Inainte sa vorbesti cu mine, mai da o tura pe la scoala sa inveti sa scrii, apoi o tura pe la maica-ta sa te invete sa vorbesti civilizat, fara sa aduci injurii atunci cand purtam o discutie. Dupa ce faci aceste 2 lucruri, o sa te invit la o discutie privind acest subiect, cu argumente si contra-argumente.

martipan1
martipan1  •  26 Aprilie 2019, 11:13

se platesc salariile la .....unii care joaca bine numai cu anumite echipe

Vezi toate comentariile (29)
Comentează