FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

UPDATE // FOTO INCREDIBIL » Viitorul SUSPENDĂ contractul fotbalistului prins că a pariat pe meciul propriei echipe!

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 09:20

Mihai Voduț, atacantul în vârstă de 24 de ani al Viitorului, a pariat pe meciul propriei formații. Fotbalistul a mizat 100 de lei pe un bilet pe care se afla și Viitorul-Astra, 1-0.

UPDATE, luni ora 9:20

Viitorul Constanța a emis un comunicat prin care anunță suspendarea contractului lui Mihai Voduț, cel puțin până la clarificarea acestei situații. Oficialii clubului de la malul mării se delimitează de acțiunile fotbalistului, afirmând că în contract era stipulat clar faptul că parierea este interzisă.

Comunicatul integral al Viitorului:

În urma articolului apărut duminică, 20 ianuarie 2019, pe site-ul Cancan.ro, în care se precizează că jucătorul Mihai Voduț ar fi jucat la pariuri, FC Viitorul face următoarele precizări:
- Vă rugăm să tratați acest subiect numai în ceea ce îl privește pe jucătorul Mihai Voduț.
- Clubul se delimitează de astfel de acțiuni și nu este responsabil pentru eventualele fapte personale ale jucătorului săvârșite în timpul lui liber.
- Clubul interzice în totalitate, prin regulament, jocurile de pariuri, iar toți jucătorii clubului s-au obligat în mod ferm să respecte regulamentele federației, inclusiv cele care interzic participarea acestora la jocuri de pariuri.
- În contractul cu jucătorul este stipulat într-un articol special că este interzisă parierea și răspunde în nume personal pentru orice încălcare a acestuia în fața clubului.
- FC Viitorul suspendă momentan contractul jucătorului Mihai Voduț până când își va soluționa această problemă personală, iar dacă se constată că informațiile publicate sunt adevărate atunci jucătorului i se va rezilia contractul pentru încălcarea gravă a regulamentului.

Știrea inițială, duminică, ora 23:15

Voduț nu poate sta departe de scandaluri. După ce a ținut prima pagină a presei de scandal din cauza corecției pe care i-a administrat-o iubitei sale, fotbalistul are din nou de dat explicații. 

Pentru a păcăli regulamentele, fotbaliștii având interdicție la pariere, Voduț îi oferea fostei iubite această misiune. Despărțirea cu cântec l-a costat. Aceasta pare să fi trimis către Cancan conversații în care fotbalistul îi cerea să meargă la agențiile stradale.

Pe unul din tichete iese în evidență meciul Viitorul-Astra, 1-0, decis de un gol marcat în minutele de prelungire ale părții secunde.

vezi și:

Scandal MONSTRU în care e implicat un titular al lui Hagi! » Iubita i-a adus acuzații grave într-un tabloid: "M-ai bătut, m-ai făcut curvă! Ești un gunoi!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
1074649733
Bibire Florin  •  22 Ianuarie 2019, 12:15
Postat de Ioan Trisi pe 21 Ianuarie 2019, 18:50

Daca as fi patron de echipa,i-as pune pe toti,bligatoriu,sa parieze pe propria echipa ,dar numai la castig! Si pe sume mari! Cred ca ar fi o metoda sa dea totul pe teren pentru a castiga! Ar fi castig din 2 locuri,ceea ce mi se pare extraordinar!

Corect! Problema e daca pariaza impotriva echipei pentru care evolueaza, ca "tranteste" meciul intentionat, dar asa, care e problema? In plus, nu e nimic dovedit, doar o *** care incearca sa se razbune pe fostul iubit si care are numarul salvat in telefon cu "iuby"...pe principiul asta, trebuie luate telefoanele tuturor nevestelor sau iubitelor de fotbalisti si verificate...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  21 Ianuarie 2019, 18:50

Daca as fi patron de echipa,i-as pune pe toti,bligatoriu,sa parieze pe propria echipa ,dar numai la castig! Si pe sume mari! Cred ca ar fi o metoda sa dea totul pe teren pentru a castiga! Ar fi castig din 2 locuri,ceea ce mi se pare extraordinar!

andrei1337
andrei1337  •  21 Ianuarie 2019, 14:46

Ba, in contractul lui nu scrie că nu poate paria pe propria echipa. In regulamentul de care vorbești tu, se pot scrie multe chestii. Daca organizatia asta de care vorbești tu schimba regulamentul și spune că începând cu 1 februarie 2019, toți jucătorii sunt obligați să intre pe teren cu arme de foc la purtător asta înseamnă că ei trebuie să respecte acel regulament? Să intre cu arma de foc pe teren? Asta încalcă constitutia. I-au limitat unele drepturi prin contractul despre care vorbești tu. Iar parierea pe propria echipa în dezavantajul ei se consideră abuz în serviciu!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează