FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CLUJ

FOTO Ionuţ Badea şi staff-ul său ŞI-AU DAT DEMISIA de la U Cluj! Antrenorul interimar e ales dintre jucători

Claudiu Niculescu a condus antrenamentul din această dimineaţă, după demisia lui Ionuţ Badea +25   FOTO
Claudiu Niculescu a condus antrenamentul din această dimineaţă, după demisia lui Ionuţ Badea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 martie 2012 12:10

UPDATE // Surpriză pentru fotbaliştii lui "U" la antrenamentul din această dimineaţă! Tehnicianul Ionuţ Badea nu a venit, iar antrenamentul e condus de Claudiu Niculescu, cel care a fost interimar şi în decembrie, cînd Badea a fost demis pentru 3 zile.

Niculescu a declarat: "Pe mine m-a sunat domnul Walter să mă ocup de echipă azi, mai multe nu ştiu, încă nu e nimic oficial, voi vorbi cînd va fi ceva concret".

La stadion s-a prezentat şi Emil Solomajer, fostul antrenor de portari, trimis de Badea la echipa a doua. Acesta a venit pentru a-l ajuta pe Niculescu să conducă antrenamentul. La antrenament e aşteptat să ajungă şi Gabi Boştină, reprimit la prima echipă la decizia patronului Florian Walter.

Directorul sportiv al Universităţii Cluj, Felix Grigore, a decis să părăsească Universitatea Cluj din cauza rezultatelor dezamăgitoare. din ultima vreme. "
E un gest de moralitate, sîntem ieşiţi din obiectiv. Din Cupa României am iesit prematur, acum sîntem foarte departe de primele 5 locuri", şi-a motivat oficialul decizia.

Felix Grigore a vorbit şi la Radio GSP despre situaţia de la Cluj: "E o decizie normală în condiţiile în care n-am reuşit să fac mai multe aici. Sînt şi un pic tulburat în acest moment, dar asta e ceea ce vreau în acest moment, să plec. Nu ştiu ce va voi face dacă Walter îmi va refuza demisia. U Cluj e un club foarte bine organizat, cu un proiect bine pus la punct. Varianta cu meciul aranjat e cea mai mare prostie, nu ne puteam juca aşa cu ocaziile dacă nu voiam să marcăm".

Fanii echipei îşi doreau ca Felix Grigore să rămînă la Cluj şi vor să-l facă să se răzgîndească. Directorul sportiv s-a alăturat formaţiei patronate de Florian Walter în vara anului trecut.

Jucătorii n-au ştiut nimic de intenţia lui Badea de a demisiona, Cojocnean mărturisind azi: "Nu ştiam că avem un nou antrenor, nu ştiam nici că Felix pleacă. Aceste schimbări nu fa bine echipei, dar dacă ai un caracter puternic treci peste toate".

Totodată, Sebastian Cojocnean a ţinut să respingă acuzaţiile de blat la meciul pierdut în faţa Stelei, 0-1. "Nu a fost blat, nici vorbă de aşa ceva, dar aşa e la noi, numai despre astfel de lucruri se vorbeşte"


Rămîi pe gsp.ro pentru amănunte!

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
alpin
alpin  •  14 Martie 2012, 22:04

Asta ar putea fi o miscare benefica pentru U Cluj! Dac

daniel_ctin86
daniel_ctin86  •  14 Martie 2012, 17:56
Postat de grogar pe 14 Martie 2012, 12:37

mai incredibil e cum va apuca pe voi oitele gramatica ....cand o puneti de un blat !!!

cind trimiti un mesaj cu acuzatii la adresa oierului de becali, ziaristii de la GSP, slugile oierului, il scot imediat. sa va fie rusine ziaristi de doi lei.

daniel_ctin86
daniel_ctin86  •  14 Martie 2012, 17:56
Postat de grogar pe 14 Martie 2012, 12:37

mai incredibil e cum va apuca pe voi oitele gramatica ....cand o puneti de un blat !!!

cind trimiti un mesaj cu acuzatii la adresa oierului de becali, ziaristii de la GSP, slugile oierului, il scot imediat. sa va fie rusine ziaristi de doi lei.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează