FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - SEPSI 1-1

FOTO Mitriță, eliminat în 5 minute cu Sepsi! » Gestul care îl poate scoate din joc pentru mai multe runde

Captura TV Telekom Sport +2   FOTO
Captura TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 22:14

După meciul cu Sepsi (1-1), CS U Craiova nu se va putea baza pe cel mai important om al ei cel puțin în partida cu FC Botoșani, din etapa a 16-a. La 1-0 pentru oaspeți, în repriza secundă, Alexandru Mitriță a primit două  "galbene" în decurs de 5 minute. 

În minutul 52, a încasat cartonașul din partea lui Radu Petrescu după o simulare  în careul celor de la Sepsi.

Al doilea "galben" a venit în minutul 57, după o altă fază în care "centralul" a considerat că a simulat, deși Ion Crăciunescu, la finalul meciului, a considerat aberantă decizia lui Petrescu. 

În plus, după ce a văzut "roșu", Mitriță și-a proptit mâna în falca lui Feher, portarul lui Sepsi, și riscă o suspendare mai mare de o etapă. 

Astfel, golgeterul lui CS U, cu 10 reușite, va lipsi cel puțin la meciul de la Botoșani care va fi luni, 26 noiembrie, de la 20:30, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
301514097249041
Teodor Radu  •  10 Noiembrie 2018, 18:05

Încep să cred că gsp nu reprezintă o presă imparțială atunci când vorbește de Universitatea Craiova. E adevărat că Mitriță îl atinge pe portar dar nu e vorba de lovire sau împingere. Are aceeași intensitate ca atunci când bați pe cineva pe umăr pentru a transmite un mesaj. Eu credeam că gsp propune sancționarea portarului pentru cea mai mare simulare a meciului. De fapt, presa bucureșteană trece ușor și peste faptul că echipa adversă mai mult s-a tăvălit pe teren decât a jucat fotbal, cu multă îngăduință din partea centralului partidei pentru acest antijoc.

observator_federal
observator_federal  •  10 Noiembrie 2018, 10:48

Sper că schimbarea titlului și subtitlului articolului - față de variantele inițiale de aseară, adevărate mostre de "cultură" și fairplay gigiste - să fi fost rezultatul unei corecții (financiară chiar, pentru că *** par a fi mai importante decât salariul) aplicate autorului anonim. GSP, de ce nu vă schimbați titlul publicației, mai conform cu poltica editorială jenantă din eloca Becali?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

202625553971656
Ana Maria Popa  •  10 Noiembrie 2018, 10:45

Dumnezeu (Petrescu) îți da dar nu o baga și în poarta. atunci e bai. Daca nici de la 11m nu mere atunci e bai.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează