FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Niciodată nu a fost în forma asta! » Alibec e slim fit pentru transferul carierei! Imaginea EXCLUSIV GSP care spune tot

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 09:00

Denis Alibec așteaptă transferul care să-i relanseze cariera în baza de la Berceni. N-are probleme de greutate, ba chiar este într-o formă mai bună ca niciodată.

FCSB a renunțat definitiv la Denis Alibec, care se antrenează separat de restul lotului.

N-a fost luat în cantonamentul de la Brașov și nu a mers nici în Olanda, unde echipa a plecat ieri. Are program special și se antrenează în baza de la Berceni alături de Marian Pleașcă, fotbalist aflat într-o situație similară.

Până în urmă cu câteva zile, atacantul adus de la Astra s-a pregătit sub îndrumarea lui Massimo Pedrazzini, șeful Centrului de copii și juniori. Acesta a plecat în vacanță, așa că Denis își continuă antrenamentele singur, în așteptarea transferului.

916473 alibec

Are 90 de kilograme!

Și pare că o face destul de serios. Nu are kilograme în plus, ba chiar are o greutate mai mică decât avea în perioada în care făcea antrenamente cu echipa lui Nicolae Dică. În acest moment Alibec are 90 de kilograme, cu 3 mai puțin decât în urmă cu câteva luni. E pregătit pentru o nouă provocare, una care să-l readucă în circuitul echipei naționale.

1.000.000 €e cota pe transfermarkt a lui Alibec

12
goluri și 10 pase decisive a reușit Denis în 42 de meciuri la FCSB

"Am plecat în Rusia și sper să-i găsesc echipă lui Alibec. Am stabilit întâlniri cu câțiva directori sportivi ai unor echipe de acolo. Nu e închisă 100% nici afacerea cu Șumudică"
Florin Lovin, impresarul lui Alibec

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
bodrin
bodrin  •  25 Iulie 2018, 15:54

Eiii, numai minciuni! Aici Alibec are 90 kg, iar in articolul ce contine link-ul pentru aceasta postare are 101 kg! Si mai nostim este ca la 90 kg îl declaraţi "slim". Ha, ha, ha, daca-i așa, înseamna că "slim" este si soacra mea☺

martinpen
martinpen  •  04 Iulie 2018, 07:25
Postat de Budica Stancu pe 03 Iulie 2018, 11:40

Cred ca Dica e principalul vinovat ca Alibec nu a avut randament, Dica nu l-a folosit pe postul de mijocas de creatie cu oprotunitati de atacant.El a fost folosit ca atacant de careu ceea ce este gresit pentru ca: - Alibec nu stie sa dea cu capul ; - nu suteaza la fel de bine cu ambele picoare;***; - nu controleaza mingea la fel de bine cu ambele picioare; - nu a primit pase favorabile golului; - el mai mult pase de gol a dat decat goluri;

Ce ai descris tu nici Messi sau Ronaldo nu fac in totalitate...

 •  03 Iulie 2018, 13:24

Eu cred ca pe langa echipa Viitorul a lui Hagi, am avea nevoie si de o echipa Trecutul. Mulți candidați la postul de antrenor si mai ales mulți jucători liberi de contract care au o vasta experienta internațională. Greutatea nu contează.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează