FOTBAL  »  Superliga  »  TÂRG DE CRĂCIUN

FOTO Poftiți la cârnați de la Liviu Ganea! Fostul campion al României e comerciant la Târgul de Crăciun din București

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2019 21:15

Liviu Ganea (31 de ani), campion al României cu Dinamo și CFR Cluj, e comerciant la Târgul de Crăciun din fața Palatului Parlamentului.

Liviu Ganea s-a lăsat de fotbal, după ce și-a încheiat cariera în Liga 4, la Carmen. Cu patru trofee în palmares, două titluri de campion al României cu Dinamo și CFR, câștigător al Cupei și Supercupei, Liviu a decis să intre în afaceri. În 2010, în perioada în care evolua la Dinamo, Liviu Ganea a fost eroul unui derby cu Rapid disputat în „Ștefan cel Mare”. Giuleștenii au condus cu 2-0, dar „câinii” au revenit și s-au impus cu 3-2 după „dubla” lui Liviu Ganea și golul decisiv al lui Torje.  

Iar din 2016 a ales să se implice în gastronomie. Mai are și ceva afaceri imobiliare. 

Hamburgerii, prima dragoste

A pornit o afacere cu ajutorul celor din familie. Și-a implicat tatăl, dar și cei mai buni prieteni și s-a apucat să facă burgeri! Prima mișcare a fost să investească într-un food truck, a participat la mai multe festivaluri de profil și a atras clienții ca un magnet. A primit referințe bune și a decis să continue. 

Și-a deschis un magazin mobil în Pipera, chiar vizavi de metrou, într-o zonă de birouri, extrem de populată. Mii de corporatiști i-au încercat hamburgerii, cartofii prăjiți, dar și alte produse de fast-food, iar reacțiile pozitive au continuat să vină.

+4 FOTO

S-a mutat la Târgul de Crăciun 

De curând, a decis să se reprofileze! Iar pe perioada sărbătorilor de iarnă a închiriat o căsuță la Târgul de Crăciun din fața Palatului Parlamentului. Liviu e extrem de implicat, aleargă de colo-colo și încearcă să mulțumească pe toată lumea.  

Preia comenzile, încasează banii, servește clienții, nu se dă în lături de la nimic. Îi merg mâinile! De pe 28 noiembrie și-a mutat cartierul general în centrul Bucureștiului și în fiecare zi îl găsiți în cadrul celui mai mare târg de Crăciun din România. 

Fostul atacant, ajuns la 31 de ani, vinde de toate! De la cârnați proaspeți de porc la pastramă de oaie, ciolan de porc sau aripioare de pui. Nu lipsește pomana porcului, iar toate sunt asezonate cu murături! Mai are de muncă până să tragă linie și să vadă câștigul final. Evenimentul ține până pe 26 decembrie, iar intrarea la târg este gratuită. 

Cu cât vinde Liviu Ganea produsele în târg

  • cârnați de porc 10 lei*
  • cârnați de oaie 10 lei
  • cârnați bănățeni 10 lei
  • pomana porcului 12 lei
  • pastramă de oaie 14 lei
  • aripioare de pui 10 lei
  • ciolan de porc 12 lei
  • fasole 4 lei
  • murături 5 lei
  • pită 4 lei
  • sarmale 15 lei / 4 bucăți
    *Sumele sunt pentru 100 de grame

Prețurile de la târg sunt duble sau triple!

Comercianții profită la maximum de venirea Sărbătorilor și au dublat sau chiar triplat prețurile produselor pe care le vând la târgul din fața Piața Constituției. În comparație cu ce găsiți în magazine sau în supermarketuri, prețurile de aici sunt exagerate, dar cei care trec pragul târgului închid ochii, chiar dacă știu că scot mult prea mult din buzunar! 

Pentru un pahar de ceai cu lămâie vizitatorii trebuie să scoată din buzunar între 7 și 8 lei, la fel și pentru un pahar de vin fiert, doar că aici prețul poate urca până la 17 lei! Un pahar de 250 ml de ciocolată caldă costă 12 lei! O sarma este 5 lei, mămăliga încă 3 lei, un ardei iute 2 lei și o lingură de smântână alți 3 lei! Dulciurile sunt și ele extrem de scumpe: de exemplu, o clătită costă 15 lei, iar pe o gălușcă cu prune trebuie să plătiți în jur de 20 de lei. 

Vezi și: 

VIDEO+FOTO O nouă gafă a Primăriei Capitalei! Promovăm EURO 2020 cu trofeul Cupei Mondiale » UPDATE Explicația oferită de Primărie

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
296839007513707
Cris Juganaru  •  13 Decembrie 2019, 17:29

Ce aveti cu Ion Ion? Are dreptul sa-si exprime opinia si sa considere capitala ca fiind una infecta. Chiar este asa. Evident, vorbim despre cartierele capitalei ca fiind infecte, caci centrul Bucurestiului stim cu totii ca este unul dintre cele mai apreciate de catre turistii din Europa, fiind cel mai cautat de catre acestia pentru diversitatea culturala, muzicala, mondena, culinara etc. Daca centrul Bucurestiului nu are rival in tara, cartierele, este adevarat, il coboara la nivelul oraselor din provincie, unde cartierele mocnesc de uratenie (orase provinciale care traiesc doar prin centrele lor micute, dar asta inseamana mult prea putin pt. a putea fi apreciate per ansamblu). Deci, ca si Ion Ion, fiecare dintre noi putem sa ne exprimam opinia si sa evaluam orasele tarii.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Decembrie 2019, 11:43

Bravo lui! E oltean, îi merge mintea, va avea succes. Păcat că în cariera de fotbalist a luat decizii neinspirate, dar istoria e istorie. Multă baftă!

100000583129623
Stefan Constantin  •  10 Decembrie 2019, 14:33

Toți *** comentează pe lângă subiect,doar ca să își etaleze iq-ul proporțional anilor ce îi poartă ca vârstă...eu zic să vă faceți pagini personale și să vă porcăiți acolo cât doriți,nu interesează pe nimeni, părerile voastre inepte!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close