FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VOLUNTARI 0-1

video Costin contestă eliminarea cu Rapid: „Când i-am spus că mai am un galben, a rămas așa...”

Arbitrul nu a realizat în prima fază că trebuie să îl elimine pe fotbalistul Voluntariului +27   FOTO
Arbitrul nu a realizat în prima fază că trebuie să îl elimine pe fotbalistul Voluntariului

Articol de , - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 22:14 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 00:34

Rapid - FC Voluntari 0-1 | Cristian Costin, 23 de ani, extrema oaspeților, a explicat ce s-a întâmplat când a fost eliminat de arbitrul Antonie, pe finalul partidei. 

„Din păcate, nu mă pot bucura de victorie din cauza acestui cartonaș roșu. Nu înțeleg de ce l-am luat. Mi s-a spus că am vorbit cu banca adversă, dar a fost un schimb de replici perfect normal. Voicu (n.r. Ionuț Voicu, delegatul Rapidului) mi-a zis «Haide, ia mingea mai repede și joacă, nu mai trage de timp». Eu i-am zis «Voicu, și tu făceai la fel când jucai fotbal și era 1-0». A fost un schimb perfect normal. Dacă se dă al doilea galben pentru asta, ar trebui să se dea la jumătate din echipă, cred.

La momentul respectiv a fost adrenalina, toată lumea îl întreba pe arbitru pentru ce a dat. I-am zis «Dar e al doilea...». Sincer, nu cred că știa că mai am un galben. Când i-am spus că mai am unul, a rămas puțin așa...

Asta e, mi-ar plăcea să nu se mai greșească așa. Te scoate din ritm, stai un joc, vine pauza, practic stai 2-3 săptămâni. Nu e deloc OK să plătești pentru o anumită greșeală.

[Arbitrul] nu acceptă, nu sunt un tip care vorbește urât... Sunt corect. Când ești un băiat corect, aștepți să fie și ceilalți la fel. Îi pui o simplă întrebare și nu vrea să dialogheze deloc cu tine. Asta e cel mai rău, că nu ai ce să faci. Nu vreau să spun că [arbitrii] sunt aroganți, dar mi-ar plăcea să îi întrebați pe ei.

Am vrut să-l întreb pentru ce am luat al doilea galben, după meci, și mi-a spus «Te rog frumos să pleci de aici!»”, a declarat Costin la final.

Prestație dezastruoasă a lui Andrei Antonie, în Rapid - FC Voluntari: „Intră în istorie!”
Rapid - FC Voluntari 0-1
Prestație dezastruoasă a lui Andrei Antonie, în Rapid - FC Voluntari: „Intră în istorie!”

Suntem pe podium, e meritat, am muncit foarte bine, suntem într-o perioadă foarte bună, avem un joc frumos. Nu e întâmplător că am legat atâtea rezultate pozitive. Nu poți face asta fără un joc frumos, fără să joci fotbal. Luăm meci cu meci și sperăm ca la final să fim cât mai sus. Poate, dacă ne ajută Dumnezeu, vom fi în play-off
Cristian Costin, extremă dreapta Voluntari

Toate detaliile despre Rapid - FC Voluntari, AICI!

+23 FOTO

Voluntari trece de Rapid, după victoria de pe Arena Națională

  • Rapid a avut prima șansă de a marca: reluare cu capul, pe lângă, a lui Dandea (7). Voluntari a răspuns prompt: șut Briceag, peste (12). Nici Bălan n-a găsit poarta din careu (15). 
  • Ilfovenii au dat lovitura la jumătatea primului act. Ion Gheorghe a luftat, dar a avut noroc, pentru că mingea i-a rămas la picior. Cum-necum, a pasat la Vadim RațăMoldoveanul a căutat bine spațiul liber și l-a executat pe Horațiu Moldovan din apropiere (24). 
  • Ocaziile mari nu s-au grăbit să apară. Rapid a alergat după egalare, dar oaspeții au fost aproape de gol în minutul 56, când, la capătul unui contraatac, Marcelo Lopes a finalizat direct în brațele lui Moldovan. 
  • Belu și Bălan au mai ajuns în apropierea careului protejat de Tamaș&Co., fără să-l amenințe serios însă pe Mihai Popa. 
  • Teritorial, finalul i-a aparținut Rapidului, care a plimbat previzibil mingea, fără fantezie. Voluntari a terminat meciul în „10”, după ce Cristian Costin a văzut al doilea „galben” pentru trageri de timp (85). 
  • Giuleștenii ajung la 3 înfrângeri în ultimele 4 etape și sunt depășiți în ierarhie chiar de FC Voluntari, care trece provizoriu pe 3.

Clasamentul actualizat

Citește mai multe știri de actualitate:

What?! Deian Sorescu, declarație aiuritoare: „Jucătorul meu preferat e Messi, dar îl prefer pe Ronaldo” :D

Florin Călinescu va comenta FCSB - Clinceni! Debutează la Prima TV

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
vendredi13
vendredi13  •  25 Septembrie 2021, 10:08

De asta a tras de timp. Avea un galben și nu credea că-l ia pe al doilea. Uite că l-a luat. Corect.

remarque
remarque  •  25 Septembrie 2021, 08:04

Am tras de timp, asa cum fac toti, dar sunt baiat corect. Esti doar prost. Corect e sa nu tragi de timp si tot corect e sa iti vezi de joc, nu sa stai la discutii cu banca adversa sau cu altii. Daca tragi de timp, asa cum o fac toti, iti asumi, asa cum o fac toti. Nu te plangi daca o musti. Inveti ceva din ceea ce ti se intampla. Esti barbat.

1049998808413764
Nicolae Tudosie  •  25 Septembrie 2021, 01:31

A tras de timp, a luat galben. Ce atata tevatura. Cum adica e normal sa vorbeasca cu cine vrea el. Trebuie sa joci fotbal, pentru asta esti platit, nu sa vorbesti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează