FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - STEAUA

FOTO Reghecampf s-a enervat! Doi jucători schimbați în prima jumătate de oră

Foto: Raed Krishan +9   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 19:41

Steaua n-a avut deloc o primă repriză prea bună în deplasarea de la Concordia Chiajna, unde s-a văzut condusă din minutul 23 prin reușita lui Neluț Roșu.

A fost o gafă în lanț a apărătorilor steliști. Antrenorul a fost nemulțumit de lejeritatea cu care Grădinaru a centrat de pe dreapta, de lângă Toșca, și a decis să-l înlocuiască imediat pe fundașul stânga cu Alexandru Bourceanu.

Ghinioanele au continuat pentru echipa lui Reghecampf. După jumătate de oră de joc, Ovidiu Popescu s-a accidentat după ce a călcat strâmb și a fost înlocuit cu Dennis Man.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
agentul0007
agentul0007  •  19 Noiembrie 2016, 23:54

unde este mimi acum ? numai vorbeste prostii la infrangeri ? el este tare in declaratii doar cand bate ajutat de arbitrii . doar *** bucuresti .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  19 Noiembrie 2016, 23:44

Obezul ca obezul , dar *** nu era suspendat 3 ani ? Sau la *** nu se pune ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

811730288915362
Constantin Luca  •  19 Noiembrie 2016, 21:19

sa nervozat marele antrenor,statea cu MM ca 2 porumbei pe o balega,daca nu-ti ei masuri gigi si mai asculti de indivizii astia te duc la sapa de lemn.nu au vrut pe sanmartean,pe bunoza si uite asa va laudati cu cei mai valorosi jucatori care dorm ln ghete,ce fac cei adusi dela astra? nu cumva te lucreaza gigi? reghe calmeazate,nu esti antrenor!!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează